Εθελοντές Αιμοδότες Ρόδου: Εκδήλωση στις 8 Μαρτίου 2024

Από: newsroom
0 Σχόλιο
Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 8 Μαρτίου 2024, όπου θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε ως κεντρικό ομιλητή τον κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α).
Το Ε.ΚΕ.Α αποτελεί τον επιστημονικό και διοικητικό φορέα της πολιτείας, που είναι καθ’ ύλη αρμόδιος σε θέματα ιατρικής των μεταγγίσεων και της αυτάρκειας αίματος και παραγώγων του σε εθνικό επίπεδο.
Στην εκδήλωση, που έχει ως θέμα “Αιμοδοσία: Τελευταίες Εξελίξεις,” θα είναι προσκεκλημένοι ιατροί, νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί, σπουδαστές, φοιτητές, και μαθητές λυκείων που ενδιαφέρονται για την προώθηση της αιμοδοσίας.
Ο κ. Κατσίβελας, ως κορυφαίο στέλεχος στον τομέα της αιμοδοσίας, θα μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση του, προσφέροντας μια πολύτιμη συνεισφορά στη συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτόν. Η παρουσία του αναμένεται να εμπνεύσει τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους εκπαιδευτικούς, σπουδαστές και φοιτητές, ενισχύοντας την συνείδηση για τη σημασία της αιμοδοσίας.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε, σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να μοιραστούν αυτήν τη σημαντική εμπειρία μαζί μας, το πρόγραμμα της εκδήλωσης,

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00