Συνάντηση Θεοδόση Νικηταρά με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

by newsroom
0 comment

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Ταξίαρχος Μανώλης Καζαμίας.

Ο Δήμαρχος Κω συνεχάρη τον κ. Καζαμία για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, σημειώνοντας την ικανοποίηση του διότι γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν τις κοινωνίες των νησιών μας, από τα πολλά χρόνια υπηρεσίας του στα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα έθεσε υπόψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή σειρά ζητημάτων που αφορούν στην καλή συνεργασία του Δήμου με την Ελληνική Αστυνομία για την εύρυθμη λειτουργία του νησιού μας, ιδιαίτερα στην καλοκαιρινή περίοδο, όπως: το κυκλοφοριακό, την στάθμευση, ηχορύπανση και λειτουργία πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων.

Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στάθηκε στο μεταναστευτικό και στα προβλήματα που δημιουργούνται στο Πυλί εξαιτίας μη επαρκούς αστυνόμευσης, ζητώντας από τον Αστυνομικό Διευθυντή να εξαντλήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ειρηνική συμβίωση και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

Κλείνοντας ευχήθηκε αποδοτική συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00