Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για το Νότιο Αιγαίο, ύψους 120 εκατ ευρώ, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης

Έπιασαν τόπο οι πιέσεις του Περιφερειάρχη για την αποκατάσταση της υποχρηματοδότησης του Νοτίου Αιγαίου – Δικαιούχος του Προγράμματος η Περιφέρεια

Από admin
0 Σχόλιο

Την ενίσχυση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου στα 120 εκατ. ευρώ, από 52 εκατ. το 2017, ανακοίνωσε σήμερα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του αναπτυξιακού κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου.

Η αύξηση των πόρων για το Νότιο Αιγαίο, απιοτελεί ένα πάγιο και διαρκές αίτημα του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, που σε όλους τους τόνους και σε κάθε ευκαιρία θέτει προς την κυβέρνηση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ανισότητα του Νοτίου Αιγαίου ως προς τις χρηματοδοτήσεις, αφού είναι η πλέον υποχρηματοδοτημένη Περιφέρεια της χώρας, παρά το γεγονός ότι συενεισφέρει τα μέγιστα στον Εθνικό κορβανά.

Ο κ. Χατζημάρκος έθεσε και σήμερα το ίδιο θέμα, ενώπιον του πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου, ενώ χαριτολογώντας «απείλησε» τον Υφυπουργό Ανάπτυξης ότι θα δυσκολευτεί να φύγει από το νησί, αν δεν ικανοποιήσει το αίτημά του.

Περισσότερα Διαβάστε εδώ

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.