Εκφράσεις τύπου «Βγάλε τον Σκασμό» δεν μπορούν να εκστομίζονται από στόμα αυτοδιοικητικού, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Βασική και διαχρονική μας αρχή είναι ότι η Αυτοδιοίκηση ενώνει και αποτελεί έναν θεσμό που μπορεί να προσφέρει, μόνο μέσα από τη σοβαρότητα, το διάλογο και τη συνεργασία. Διαφορές υπάρχουν, όμως αυτές πρέπει να εκφράζονται με ήθος και ευπρέπεια, γιατί διαφορετικά αποκαλύπτουν αδυναμία, αδιέξοδο και το σοβαρότερο, τάσεις αυταρχισμού.

Η χθεσινή απαράδεκτη, απρεπής και προσβλητική στάση του κ. Κολιάδη, απέναντι στον τέως Αντιδήμαρχο Οικονομικών και νυν δημοτικό σύμβουλο κ. Αναστάσιο Σπανό, αποτελεί μία απαράδεκτη στάση. Ειδικά δε, όταν ο κ. Σπανός, δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης σε όλο το νησί, με τεκμηριωμένη τοποθέτηση και ακράδαντα επιχειρήματα, ανέδειξε την καλή και χρηστή οικονομική διαχείριση, της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Επισημαίνεται ότι αυτή η απρεπής και αυταρχική συμπεριφορά του κ. Κολιάδη έγινε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με παρόντα εκπρόσωπο του ελληνικού κοινοβουλίου. Εκφράσεις τύπου «Βγάλε τον Σκασμό» δεν μπορούν να εκστομίζονται από στόμα αυτοδιοικητικού, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου. Πέρα από την αυτονόητη καταδίκη αυτής της συμπεριφοράς, εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καθώς και να προκρίνουμε προτάσεις και θέσεις, ακόμα και απέναντι σε ύβρεις και συκοφαντίες.

Από το Γραφείο Τύπου

 

της Δημοτικής Παράταξης

Με Δύναμη για τη Ρόδο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00