Ελέγχεται η εισαγγελέας της ΕΥΠ – Ποιοι θα πάνε φυλακή

by newsroom
0 comment

Επειδή η διαδικασία των επισυνδέσεων, για να είναι νόμιμη, απαιτεί εισαγγελική έγκριση, ως πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ καλώ άμεσα την Εισαγγελέα Εφετών, Βασιλική Βλάχου, ως αρμόδια να εποπτεύει την ΕΥΠ, να ξεκαθαρίσει αν έχει υπογράψει τέτοιου είδους παρακολουθήσεις, όπως αυτή του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Συγκεκριμένα, η κα Βλάχου οφείλει άμεσα να αποδείξει με σχετικά έγγραφα ότι όντως είχε δώσει έγκριση, για τις παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη ή και άλλων που ενδεχομένως αποκαλυφθεί ότι παρακολουθήθηκαν.

Διαφορετικά η υπόθεση αποκτά σοβαρότατο ποινικό χαρακτήρα, καθώς τα αδικήματα που αφορούν υποκλοπές είναι κακουργήματα και επισύρουν πολυετείς ποινές κάθειρξης.

Σ’ αυτή την περίπτωση, η καμπάνα σαφώς και θα χτυπά αφενός για τον διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα και αφετέρου για τον γραμματέα (και ανιψιό) του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, οι οποίοι, τότε, θα κληθούν να καταθέσουν/ομολογήσουν αν ηθικός αυτουργός και εντολέας αυτών ή και άλλων παράνομων παρακολουθήσεων ή και παραγγελιών (όπως αυτές που έχουν σε βάρος μου καταγραφεί και καταγγελθεί) ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας ΑΠ, Ισίδωρος Ντογιάκος, οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η αναφορά μου για διερεύνηση πιθανών σχέσεων του Μαξίμου με “συμβόλαια θανάτου”, ακόμη και κατά δημοσιογράφων, την Greek Mafia και το βρώμικο χρήμα που προέρχεται από αυτές ή και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news