Ελευθερία Φτακλάκη: Δηλώνω όχι μόνο ΠΑΡΟΥΣΑ αλλά και ΜΑΧΙΜΗ

Από admin
0 Σχόλιο

Στις 25 Ιουνίου προχωράμε δυνατά, σταθερά, τολμηρά και με βήματα μόνο μπροστά για την πορεία της χώρας μας.

Η διεύρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον κεντρώο χώρο τελικά δικαιώθηκε από τον ελληνικό λαό. Τα μεγάλα ποσοστά της ΝΔ (40,1%) στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου αποτελούν το θρίαμβο των ψηφοφόρων που ψήφισαν ΝΔ ένα ποσοστό που αθροίζεται από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, μιας μεγάλης μερίδας των ανθρώπων του μεσαίου χώρου, ενός μεγάλου ποσοστού των αναποφάσιστων αλλά και νέων ανθρώπων που συνειδητά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό το συντριπτικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών επιβεβαιώνει τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς η κοινωνία χρειάζεται μια ισχυρή και ανταγωνιστική οικονομία αλλά και ένα συμπαγές κοινωνικό κράτος με συνοχή και θωράκιση των ευάλωτων ομάδων.

Προσωπικά, νιώθω δικαιωμένη για την ενεργή και τολμηρή συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα καθώς από την πρώτη στιγμή πίστεψα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του, αγωνίστηκα με πάθος και πολιτικό λόγο.

Πορεύτηκα και θα συνεχίσω να πορεύομαι με εφόδια την αγάπη μου για τον τόπο μας, το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην παράταξη της ΝΔ που όπως έχω επανειλλημένα τονίσει θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάθος, ευγενή άμιλλα και ορθό πολιτικό λόγο.

Συνεχίζω τον αγώνα μου για την αυτοδυναμία της ΝΔ , καθώς πιστεύω ακράδαντα πως οι σύγχρονες προκλήσεις σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο απαιτούν ένα μείγμα πολιτικών από τον φιλελεύθερο και κεντρώο χώρο και μια ισχυρή ηγεσία που αναγνωρίζει μια μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δηλώνω όχι μόνο ΠΑΡΟΥΣΑ αλλά και ΜΑΧΙΜΗ

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.