Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Ρόδο & Μυτιλήνη για τα νέα προϊόντα της Euroins Ελλάδος

Από admin
0 Σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο και τη Μυτιλήνη η Euroins Ελλάδος στο πλαίσιο της ενημέρωσης των συνεργατών της για τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα που λανσάρει στην ελληνική αγορά.

 

Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν επιλεγμένοι συνεργάτες της Εταιρείας στα δύο νησιά, καθώς και κορυφαία στελέχη της διοίκησης με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Evgeny Ignatov, τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ι. Σμύρνη και τον Επιχειρησιακό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Σκλήρη. Μέρος στις συναντήσεις έλαβαν, επίσης, υψηλόβαθμα στελέχη από το Εμπορικό Τμήμα, το Τμήμα Underwriting και το Τμήμα Διαχείρισης Ζημιών.

 

Το ενδιαφέρον των συνεργατών της Euroins επικεντρώθηκε στα δύο νέα προϊόντα των κλάδων Περιουσίας και Προσωπικού Ατυχήματος. Πρόκειται για τα προϊόντα ασφάλισης κατοικίας «HomeSafe» και προσωπικού ατυχήματος «KeepSafe» που θα προστεθούν τις ερχόμενες ημέρες στην γκάμα προσφερόμενων προϊόντων της Euroins.

 

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, η Εταιρεία αντάλλαξε απόψεις με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αναφορικά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε τοπικής ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και τις ευρύτερες τάσεις και προοπτικές όπως διαμορφώνονται στον εγχώριο κλάδο. Η Euroins ενημέρωσε, επίσης, τους συνεργάτες της για τη δυναμική και εύρωστη ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά και παρουσίασε τα σχέδιά της σχετικά με τα επόμενα βήματά που σχεδιάζει στην χώρα.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Evgeny Ignatov, δήλωσε σχετικά: «H Euroins συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της στην Ελλάδα, τόσο μέσω του εμπλουτισμού των προσφερόμενων προϊόντων μας όσο και μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών μας με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ανά τη χώρα. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους πελάτες μας, βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας με στόχο την αξιόπιστη και αποδοτική κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης των ασφαλισμένων. Στηριζόμαστε και επενδύουμε σε μια win-win σχέση με τους συνεργάτες μας και, για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό τους».

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.