Εντοπισμός 43 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους στη Λέρο

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Τις πρωινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώθηκε για την ύπαρξη ταχύπλοου σκάφους, με ικανό αριθμό επιβαινόντων, να προσεγγίζει τις ανατολικές ακτές της Λέρου.
Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην παραλία, όπου εντόπισαν το εν λόγω σκάφος άνευ επιβαινόντων. Στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν δεκαοκτώ αλλοδαποί καθώς και ο 34χρονος αλλοδαπός χειριστής του ταχυπλόου.
Από το Λιμεναρχείο Λέρου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 34χρονος για παράβαση των άρθρων 29 και 30 του Ν. 4251/14 (Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις) και του άρθρου 169 Π.Κ. (Απείθεια), ενώ κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος.

*****
Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώθηκε για την ύπαρξη ταχύπλοου σκάφους, το οποίο προσέγγισε τις ανατολικές ακτές της Λέρου και αποβίβασε ικανό αριθμό επιβαινόντων.
Κλιμάκιο της Λιμενικής Αρχής Λέρου εντόπισε στην παραλία “ΜΙΚΙΟ ΝΤΑΜΑΡΙ”, 25 αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί νωρίτερα από ταχύπλοο σκάφος. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κρατικό Θεραπευτήριο-Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας της Λέρου για διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.
Από το Λιμεναρχείο Λέρου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00