Επίθεση Μαρτίνη στην Έφη Χαραλαμποπούλου και τον Αντώνη Αρφαρά.

by newsroom
0 comment

Μερικές φορές είναι να γελάς ή να κλαις από τα γέλια. Ειδικά όταν αγγίζεις τις ευαίσθητες χορδές του Αντώνη Μαρτίνη αντιδράει το μέσα του ρε παιδί μου λές και κάνει τραμπολίνο.

Τι το ήθελε η κυρία Έφη Χαραλαμποπούλου να πεί στο ραδιόφωνο ότι ο δήμαρχός της Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης αλλά και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και η Διοικούσα Εκλογική Επιτροπή της ΝΔ είναι πολύ ευχαριστημένη από το έργο τους;

Ο Μαρτίνης χάνει τον κόσμο μέσα από τα πόδια του μπήκε ο ακατονόμαστος μέσα του. Nα τους χαίρεστε αφού είστε ευχαριστημένη και ύψωσε τον τόνο της φωνής του.  Η Επίθεση στον Αντώνη Αρφαρά έχει ξεκινήσει από εχτές, η προσπάθεια της υποβίβασης του θεσμού που ο Αντώνης Αρφαράς εκπροσωπεί δεν βρίσκει χώρο.

Η ειρωνεία προς το πρόσωπο του Αντώνη Αρφαρά δεν είχε προηγούμενο. Πήγε στην Λέρο ο κ. Αρφαράς να τιμήσει την βασίλισσα Όλγα ακούσαμε τον μεγάλο σούπερ Μαντολίνη να μας λέει.

Δεν τα κάνουν κ. Χαραλαμποπούλου μας αυτά, θέλετε να πάθε τίποτα και να μην έχουμε κάποιον στο νησί της Ρόδου να μας λέει ψέμματα; Είναι δυνατόν να δίνετε λογαριασμό στον Μαρτίνη αν γίνονται η δεν γίνονται συνεδριάσεις της νομαρχιακής και αν στέλνετε πρακτικά στην Αθήνα;

Στην ουσία ο κ. Μαρτίνης ήθελε η νομαρχιακή να πει όχι στην υποψηφιότητα Καμπουράκη – Χατζημάρκου και επειδή δεν του κάνουν το χατήρι προσβάλει, εξευτελίζει το όποιον καλεσμένο του.

Αυτά να σας γίνουν μαθήματα και να μην βγαίνετε σε μέσα που τσαλαπατούν την αξιοπρέπεια σας σαν καλεσμένοι.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news