Επίθεση του Δημήτρη Γάκη στον Παναγιώτη Εγγλέζο και τον Θανάση Σταμούλη στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου.

by newsroom
0 comment

Απαράδεκτος για ακόμα μία φορά ο υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα κ. Δημήτρης Γάκης, με την στάση του σήμερα προσέβαλε τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου κ. Παναγιώτη Εγγλέζο. Αντίδραση υπήρξε και από τον Θανάση Σταμούλη.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Στο εργατικό κέντρο σήμερα περίμεναν την Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία σήμερα έχει προγραμματισμένη επίσκεψη το νησί της Ρόδου. Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος κατέβηκε και χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους από τον Σύριζα και μάλιστα δια χειραψίας έναν έναν.

Ο Δημήτρης Γάκης απέδειξε ακόμα μία φορά ότι όχι μόνο δεν σέβεται τους θεσμούς αλλά προσβάλει και την ίδια του την παράταξη τολμώντας να προσβάλει τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου κ. Παναγιώτη Εγγλέζο.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ Εγγλέζος όπως δια χειραψίας χαιρέτησε κάθε μέλος της παράταξης του Σύριζα χαιρέτησε δια χειραψίας και τον Δημήτρη Γάκη ο οποίος αρνήθηκε να ανταποδώσει τον χαιρετισμό γιατί ο Παναγιώτης Εγγλέζος του είχε απαντήσει στο κείμενο το οποίο έγραψε ο Δημήτρης Γάκης για τα πενημταράκια.

Ο κ. Γάκης σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να μιλάει έντονα στον Παναγιώτη Εγγλέζο για την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων  και εκεί ήρθε η επέμβαση του Θανάση Σταμούλη όπου τον καλέσανε μέσα προκειμένου να δουν την σύμβαση και να την συζητήσουν.

Ο Απαράδεκτος, προσβλητικός εσκεμμένα τρόπος του υποψήφιου βουλευτή ανάγκασε τον Παναγιώτη Εγγλέζο να μην τον δεχτεί στο εργατικό κέντρο. Και έτσι ο Δημήτρης Γάκης έμεινε εκτός.

Στο τοπικό γραφείο τύπου του Σύριζα το κάνανε γαργαρα.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news