Επίτιμος δημότης Ρόδου ο Σεραφείμ Αθανασίου.

by newsroom
0 comment

Είχα τη μεγάλη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή κατ΄ εντολή του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη να μεταβώ την Κυριακή 25/9/2022 στον Βόλο προκειμένου να επιδώσω στον κ. Σεραφείμ Αθανασίου την τιμητική διάκριση που το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου ομόφωνα έλαβε και και τον ανακήρυξε ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΡΟΔΟΥ.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό όταν τον λόγο έλαβε ο κ Αθανασίου και περιέγραψε παρά τα 98 του χρόνια με κάθε λεπτομέρεια και με πλήρη διαύγεια τα γεγονότα της 31ης Μαρτίου 1947 επισημαίνοντας και σχολιάζοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνησή του όταν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο κ.Αντώνη Καμπουράκη τον οποίον πολλές φορές ευχαρίστησε για την τιμή που ο Δήμος Ρόδου του επιφύλαξε .

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο δικηγόρος Γιάννης Χαρίτος που ήλθε στο Βόλο για τον σκοπό αυτό και του οποίου ως γνωστόν ο αείμνηστος πατέρας του Γαβριήλ Χαρίτος ως Δήμαρχος Ρόδου υποδέχθηκε τους πρώτους αυτούς άνδρες της Χωροφυλακής οι οποίοι ήταν παρόντες κατά την τελετή παράδοσης των νησιών της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Εγκάρδια του ευχόμαστε να είναι καλά,γερός και δυνατός για πολλά ακόμα χρόνια.Την εκδήλωση κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός ΙΡΙΔΑ Ρόδου.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news