Ευχαριστήρια δήλωση του Χ. Ευστρατίου προς τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την παροχή δωρεάν εξετάσεων στους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας

Από admin
0 Σχόλιο

Τις ευχαριστίες του εκφράζει ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υπεύθυνος για τις εθελοντικές οργανώσεις, Χρήστος Ευστρατίου προς τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά του να εξετάσουν μέλη του το στελεχιακό δυναμικό των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Ρόδου.

 

Όπως ορίζεται βάσει νόμου, τα μέλη των εθελοντικών οργανώσεων υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση, προκειμένου να λάβουν γνωματεύσεις καλής γενικής ιατρικής κατάστασης, απαραίτητες για την πιστοποίησή τους. Για τον σκοπό αυτό, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε τη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ο οποίος πράγματι ανταποκρίθηκε αμέσως παραχωρώντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο χώρο του Κέντρου Υγείας Ρόδου.

 

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι Ιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, η Ψυχίατρος κα Καλλιόπη Παπαγεωργίου, οι Καρδιολόγοικκ.Ειρήνη Μπουρνή, Κωνσταντίνος Δουλαπτσής, Στέλιος Κοιλιάς, Θοδωρής Χαβιάτσος, οι παθολόγοι: Σπύρος Παυλάτος, Κωνσταντίνος Φραγκούλης και Ηλίας Τσέρκης, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν και ο τ. Πρόεδρος του Ι.Σ.Ρ. Χρήστος Μαντάςκαι η συνεργάτιδα του Ι.Σ.Ρ. κα Κατερίνα Βλαχογιώργου, Νοσηλεύτρια του Κ.Υ. Έμπωνας.

 

«Ευχαριστούμε τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου που έγιναν οι ίδιοι εθελοντές στην πράξη, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους χωρίς αντάλλαγμα. Για τον εθελοντισμό κάθε κινητοποίηση και πράξη ευαισθησίας προσφέρει έμπνευση και αισιοδοξία», δήλωσε ο Χ. Ευστρατίου.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.