Ζανεττούλης: Η πολιτική μαϊμού του Νικητιάδη ηθική αυτουργός του ψέματος Σκανδαλίδη.

by newsroom
0 comment

Όταν τον Ζανεττούλη τον αποκάλεσα πολιτική μαϊμού δεν το έκανα τυχαία. Και ας πήγε να κλάψει στην αγκαλιά του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη ζητώντας του βοήθεια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Κοιτάξτε όλοι φώναζε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο Ρόγκας με αποκάλεσε μαϊμού. Οι αντιδήμαρχοι ακόμα γελάνε. Ο Δήμαρχος δεν είναι χαζός καταλαβαίνει. Ο Αλέξανδρος Κολιάδης του είχε δώσει την χαριστική βολή.Πολιτική Μαϊμού του Νικητιάδη φώναξε ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Ηθικός αυτουργός της πληροφορίας που η συμμορία ήθελε τον Σκανδαλίδη απέναντι στον Χατζημάρκο. Σε βαθμό μάλιστα που είχε βγεί στον σούπερ μαντολίνη να τον καλωσορίσει κιόλας. Έθεσε τον εαυτό του απέναντι στον Γιώργο Χατζημάρκο διαρρέοντας μια πληροφορία που δεν είχε βάση. Πήγε σαν το πρόβατο στην σφαγή μοναχό του. Είναι σαν τον άλλο τον μπακλαβά, που έταζε θέσεις αν τον βγάλουν γενικό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Τον Καρνάβα. Αυτός έμπαινε στο νοσοκομείο της Ρόδου και άλλαζε πάνες ο Ρουμάνης. Και τι δεν έχουμε ακούσει από παρανοϊκούς που κατέστρεψαν το ΠΑΣΟΚ.

Φαντασιώνονται ότι έχασε ο Χατζημάρκος και ξεκίνησαν τα πανηγύρια. Σώπα όπου να΄ναι θα σημάνουν οι καμπάνες τραγούδαγε ο σούπερ μαντολίνη. Τι πατριώτης θεέ μου και αυτός. Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας τραγούδαγε η σύγχρονη Σοφία Βέμπο.

Ο Καρνάβας, ο Ζανεττούλης πολιτικά τίποτα ορέγονται την εξουσία με χίλιους δύο τρόπους. Πονηρές αλεπουδίτσες. Γιατί τους κρατάνε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ κανένας δεν έχει ακόμα καταλάβει.

Ο Χατζημάρκος είνα δεδομένο ότι θα εκλεγεί. Ας βγάλουν τα εισιτήρια τους όταν θα περνάει το πολικό εξπρές για να τους πάει σπίτια τους να ηρεμήσει ο τόπος.

Στον Ζανεττούλη ζητήθηκε να βγεί στο ραδιόφωνο μαζί μου αλλά δεν μπορεί σου λέει θα με ματώσει ο τρελός.

Σκέφτονται τώρα να βάλουν τον Νικητιάδη να κατέβει στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το μάθαμε και αυτό βοά η Ρόδος.

Το καλύτερο που έχουνε να κάνουν αν θέλουν να βοηθήσουνε τον τόπο να πάει μπροστά είναι να πάνε σπίτια τους να ξεβρωμίσουμε.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news