Η Αντιδήμαρχος της Λίνδου είναι στον κόσμο της.

Από admin
0 Σχόλιο

Άλλη μία εικαστική παρέμβαση στον πυλώνα του τουρισμού προσφέρει με απίστευτη αδιαφορία η Αντιδήμαρχος της Λίνδου. Την κράζουν στα Social Media αλλά το αυτάκι της δεν ιδρώνει να σηκωθεί από την καρέκλα της να πάρει ένα συνεργείο και να κάνει το αυτονόητο δηλαδή την δουλειά της. Η τρύπα στην μέση του δρόμου αλλά και τα σχόλια που ακολουθούν κάτω από την φωτογραφία δείχνουν σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει.

Ο Ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο, δεν φταίω εγώ, φταίει αυτός, δεν είναι της αρμοδιότητος μου είναι αρμοδιότητα της τάδε υπηρεσίας.

Το μόνο που πραγματικά καταφέρνουν με απίστευτη ευκολία είναι εκθέτουν τον Δήμαρχο τίποτα παραπάνω. Μέχρι και η ίδια η ντροπή και αυτή ντρέπεται. Το χειρότερο είναι ότι τους αναζητάς στις 10:00 το πρωί και είναι τόσο κουρασμένοι που δεν βγαίνουν ούτε στα τηλέφωνα. Όταν το δουν στον τύπο  όμως ξεκουράζονται και αρχίζουν να σε βρίζουν που το έγραψες.

Άμα ήταν για καμιά φωτογραφία, πρώτοι είναι βάζουν και τα καλά τους. Μετά σου λένε δεν χτυπάς εμένα που δεν κάνω σωστά την δουλειά μου αλλά τον δήμαρχο το θες αυτό;

Δεν γίνεται όμως σε όλα να κάνουμε τα στραβά τα μάτια.

Είναι δεδομένο ότι μετά τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση πολλές και πολλοί θα πάθουν ΣΥΡΙΖΑ.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.