Η ανώνυμη μεγάλη βοήθεια του Βασίλη Καρρά στο Ειδικό σχολείο Νάουσας!

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ν. Σπαθάκη

Βασίλης Καρρας και Ειδικό σχολείο !Νάουσας !!!!!

Έφυγε και ο Βασίλης Καρρας στη γειτονιά των αγγέλων ! Τώρα θα μου πείτε τι σχέση υπάρχει μεταξύ ειδικού σχολείου και Καρρα θα το διαβάσετε παρακάτω !

Όταν το σχολείο μεταφέρθηκε στις τεχνικές σχολές , τα παιδιά αυξήθηκαν και οι ανάγκες είχαν μεγαλώσει αναγκαστήκαμε να μπούμε στη διαδικασία να αγοράσουμε ένα λεωφορείο για τη μεταφορά των μαθητών ! Το κόστος ήταν πολύ μεγάλο , τόσο μεγάλο για την εποχή εκείνη που η αγωνία όλων μας ήταν αν θα μπορέσουμε να το πληρώσουμε !

Τελικά πήραμε το ρίσκο βάλαμε γραμμάτια και αρχίσαμε από διάφορες δωρεές και εκδηλώσεις να αποπληρώνουμε την αγορά του αυτοκινήτου ! Είχαμε φτάσει προς το τέλος και αφού είχαμε στραγγίζει από χρήματα να χρωστούμε μια μεγάλη δόση την τελευταία ! Το ποσο ήταν μεγάλο ! Τα πράματα μερα με τη μερα άρχισαν να σφίγγουν και υπήρχε ο κίνδυνος να χαθεί το λεωφορείο ! Βοήθεια από πουθενά !

Πάνω στην αγωνία μας έπεσε η ιδέα να ζητήσουμε τη βοήθεια του Βασίλη ! Τι είχαμε άλλωστε να χάσουμε; Είχαμε ακούσει για τις φιλανθρωπίες του και έτσι ένα βράδυ επισκέφτηκε το μαγαζί που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη μια αποστολή του ειδικού σχολείου ! Καθήσαμε και περιμέναμε να έρθει ! Πράγματι μετά από ώρα εμφανίστηκε και ο μετρ του μαγαζιού του είπε ότι τον περιμένουν κάποιοι γιατί τον ήθελαν !

Κύριοι ποιοι είστε και τι θέλετε ! Έτσι απλά ! Είμαστε από το ειδικό σχολείο και θέλουμε να μας βοηθήσετε και να μας δώσετε ότι έχετε ευχαρίστηση και του αναφέραμε το λόγο που τον επισκεφτήκαμε ! Ποσο είναι το ποσο για να ξοφλήσετε! Κοιταχτήκαμε ! Το ποσο ήταν πολύ μεγάλο ! Με δισταγμό του είπαμε τόσα ! Δεν είπε τίποτε! Έφυγε και σε λίγο γύρισε με έναν φάκελο γεμάτο λεφτά ! Ήταν το ποσο που οφείλαμε ! Δικά σας μας είπε με εκείνη στη βαριά φωνή του ! Με έναν όμως όρο ! Να μην το μάθει ποτέ κανένας ! Τον ευχαριστήσαμε και φύγαμε !

Στο δρόμο για την επιστροφή κανένας δεν μιλούσε ! Τέτοια πράξη αλτρουισμού και τόσο ντόμπρα συμπεριφορά μόνο ένας Καρρας θα μπορούσε να έχει ! Χωρίς να μας γνωρίζει μας έδωσε χωρίς κανένα αντάλλαγμα ! Το μόνο όρο που μας έβαλε επαναλαμβάνω ήταν να μην το μάθει κανένας !

Τώρα που έφυγε από κοντά μας και δεν υπάρχει καμία δέσμευση είναι χρέος μου να το αναφέρω ! Έτσι σώθηκε το λεωφορείο γιατί στο δρόμο μας ο Θεός μας έριξε έναν άγγελο όπως ήταν ο Βασίλης Καρρας !!! Αιώνια του η μνήμη !!!

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00