Η Κατερίνα Σεφερλή αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Εμπορικού & Marketing στον 89Rainbow και 99FM Ράδιο 1

by newsroom
0 comment

O Όμιλος Σιμάρα με μεγάλη χαρά καλωσορίζει την Κατερίνα Σεφερλή στη θέση της Διευθύντριας Εμπορικού & Marketing, στον 89 Rainbow και 99 fm/ράδιο 1.

Η Κατερίνα Σεφερλή είναι ένα στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του ραδιοφώνου και των ΜΜΕ. Ξεκίνησε από το Zoo 908 και τον STAR FM 97.1 στη Θεσσαλονίκη το 2004 και στη συνέχεια διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία σε μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας, μεταξύ των οποίων, στο STAR Channel και Δρόμος FM του Ομίλου Βαρδινογιάννη, John Greek του Ομίλου Γιαννίκου, και CITY 99.5 επί ιδιοκτησίας Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, ηΚατερίνα Σεφερλή εργάζονταν στον όμιλο Metromedia απο την θέση της Head of Marketing, συνεισφέροντας σημαντικά στην ανάδειξη του ομίλου στις πρώτες θέσεις της ραδιοφωνικής αγοράς.

Από τη νέα της θέση στονΌμιλο Σιμάρα και με την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις της, θα εστιάσει στη στρατηγική και εμπορική ανάπτυξη των ραδιοφωνικών σταθμών μέσω ενός στοχευμένου πλάνου online και offline marketing ενεργειών και συνεργιών.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news