Η Λουξ Επίσημος Υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Ανδρών για το 2024

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Η Λουξ αποτελεί Επίσημο Υποστηρικτή της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Ανδρών για το 2024, στηρίζοντας για μια ακόμα χρονιά την «άνθιση» του αθλήματος εντός κι εκτός συνόρων.

Η τρέχουσα αθλητική περίοδος έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερα θετική προοπτική καθώς η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στο EURO 2024, που διεξάγεται στη Γερμανία, από τις 10 έως τις 28 Ιανουαρίου, έχοντας ως συμπαραστάτη τη Λουξ, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Η αχαϊκή εταιρία αναψυκτικών και χυμών επιλέγει να στηρίξει την Εθνική Ομάδα Χειροσφαίρισης Ανδρών, αποτελώντας σύμμαχό της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Η διοίκηση της Λουξ μοιράζεται την υπερηφάνεια, τη χαρά και την τιμή για τη σύμπραξη αυτή, στο πλαίσιο της οποίας, φέτος, η Εθνική Ομάδα Χειροσφαίρισης Ανδρών καλείται να εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό έχοντας στο πλευρό της το φίλαθλο κοινό.

Η Λουξ στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και «μάχεται» μαζί με τους αθλητές για την υγιή ανάπτυξη και την ανοδική πορεία διαφορετικών αθλημάτων σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00