Η Μεγαλο μαϊμού Νικητιάδης και οι Δούρειοι Ίπποι για το ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου

by newsroom
0 comment

Τελικά ο “Δούρειος ίππος” που θα συγκλίνει την τοπική ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Νικητιάδη, όπως φαίνεται από την τετ-α-τετ συνάντηση που είχαν οι δυο πολιτικοί.

Η συνάντηση αυτή έγινε μετά τη διαμάχη που είχε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντώνης Καμπουράκης με τον πρ. Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Φώτη Χατζηδιάκο.

Σε όλα όσα καταλόγισε ο Χατζηδιάκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι αντιπολίτευσης στον Δήμαρχο Ρόδου, ο τελευταίος τους απάντησε με το ραντεβού του με τον κ. Νικητιάδη.

Προκλητικό θα πούμε εμείς αν σκεφτεί κανείς ότι ο ένας βασικός υποστηρικτής του πρώην υπουργού είναι ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Χατζηδιάκου, Δημήτρης Ζανεττούλλης, ο οποίος λυσσαλέα βάλλει κατά του Δήμου Ρόδου.

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν.

Ο κ. Νικητιάδης ως τι συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρόδου;

Αν συναντήθηκε ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τον συνόδευε και η Νομαρχιακή;

Τα μέλη της Νομαρχιακής θα περιορίσουν το “φαινόμενο Νικητιάδη”;

Και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Λύμουρας και ο Δημήτρης Ζανεττούλλης που είναι διαρκώς στο πολιτικό γραφείο του Νικητιάδη, τι συμβουλεύουν τελικά τον πρώην Υπουργό;

Οι πληροφορίες μας λένε πως οι Νομαρχιακές του Νοτίου Αιγαίου είναι έτοιμες να ανακοινώσουν τη στήριξη τους στο πρόσωπο του πρώην υπουργού για την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Τελικά εκεί στο ΠΑΣΟΚ τι θα κάνουν όμως;

Για τη Ρόδο, αν είναι ας δηλώσουν από τώρα τη στήριξη τους στον κ. Καμπουράκη με τις ευλογίες του Νικητιάδη.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news