Η Μύκονος ιδανικός προορισμός και για την εκτός αιχμής περίοδο

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης τουριστικής περιόδου της Μυκόνου συγκριτικά με άλλους νησιωτικούς προορισμούς επικαλείται το ταξιδιωτικό ιστολόγιο Dave’s Travel Pages για να συστήσει στους αναγνώστες του να επισκεφτούν το νησί ακόμα και τους μήνες εκτός αιχμής, πέρα από το καλοκαίρι.
«Αν πραγματικά θέλετε μόνο γαλήνη και ησυχία, η περίοδος εκτός εποχής μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα εποχή του χρόνου για να πάτε στη Μύκονο», σημειώνει. Και προσθέτει: «Η άνοιξη μπορεί να είναι η καλύτερη εποχή για να πάτε στη Μύκονο. Η θερμοκρασία θα είναι συνήθως ήπια, θα έχει λιακάδα με καθαρό ουρανό και θα δείτε πολλή πράσινη φύση». Ωστόσο, συστήνει ως ιδανική εποχή και το φθινόπωρο και γράφει: «Για όσους επισκέπτονται τη Μύκονο εδώ και χρόνια και ταξιδεύουν συχνά, ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε τη Μύκονο είναι οι αρχές Σεπτεμβρίου».
Το Dave’s Travel Pages είναι ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο που εστιάζει στην Ελλάδα και τις περιηγήσεις με ποδήλατο, με επιπλέον ταξιδιωτικούς οδηγούς σε αμέτρητους ενδιαφέροντες προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Το αφιέρωμα στη Μύκονο πλαισιώνεται από πλήθος φωτογραφιών.
https://www.davestravelpages.com/best-time-to-visit-mykonos-greece/

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00