Η ομπρέλα πέθανε και οι ομπρελάδες πούλησαν τον ευεργέτη τους

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Σανό μας τάισαν όλο το καλοκαίρι τα παλικάρια που ξεφύτρωσαν από το πουθενά κάπου κοντά στις εκλογές και είχαν πάρει εργολαβία την συκοφάντηση αλλά και την δολοφονία χαρακτήρα του Αντώνη Καμπουράκη. Πίσω από την ομπρέλα με μαεστρία κρυβόντουσαν οι ομπρελάδες της περιοχής όπου μας το παίζανε κακομοίρηδες και εξαθλιωμένοι.

Στην ουσία είχανε πάρει εργολαβία την εξόντωση αλλά και να προκαλέσουν την οργή της κοινωνίας για να φύγει ο Καμπουράκης.

Δια μαγείας όμως τα προβλήματα που ισχυριζόντουσαν ότι είχαν εξαφανίστηκαν όταν ο Αντώνης Καμπουράκης ”εχασε” τις εκλογές. Χάθηκαν στα λαγούμια τους σαν ασβοί που δυστυχούσε από την ίδια του την μυρωδιά.

Χάθηκαν και εκείνοι που ήταν υπέρμαχοι της δήθεν καθαριότητας στο νησί αλλά και στις παραλίες, κορασίδες – παρθένες κλαίουσες στο πανί του εσταυρωμένου.

Τώρα δεν μας ενοχλεί τίποτα, ούτε τα τεράστια κτήρια που επρόκειτο να στηθούν στην νέα Μαρίνα. Πήγε περίπατο το ενδιαφέρον αλλά και η αγάπη τους για το νησί της Ρόδου.

Τον Αντώνη όμως τον ξεζούμισαν, τον απειλούσαν για να τους κάνει τα θελήματα και τα χατίρια.

Η σεζόν πλησιάζει και οι παραλίες θα ανοίξουν τις πόρτες τους και πάλι στο κοινό. Εκεί θα διαπιστώσουμε πόσο μεγάλο θα είναι το ξεβράκωμα που θα έρθει.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00