Συγχαίρουμε τη διοίκηση της ΠΟΣΕΑ για τη συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Eίναι εξαιρετικά ευχάριστο που σήμερα στην τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας μας λάβαμε τη σημαντική απόφαση της ίδρυσης Εταιρείας κοινωφελούς χαρακτήρα, στον τομέα της πρόληψης και της παροχής υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με εταίρους τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την ΠΟΣΕΑ.
Η συνεργασία μεταξύ ιατρικών επαγγελματιών και κοινωνικών φορέων αντικατοπτρίζει τη συνειδητοποίηση της κοινωνικής ευθύνης και της ανάγκης να αντιμετωπιστούν ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στην προστασία της υγείας είναι κρίσιμος, και η ενίσχυση των κοινωνικών δομών συμβάλλει στην ολοκληρωμένη προσέγγιση των υγειονομικών ζητημάτων.
Συγχαίρουμε τη διοίκηση της ΠΟΣΕΑ για τη συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Είναι θετικό που η πρωτοβουλία αυτή συμπίπτει με άλλες προσπάθειες που έχουμε ξεκινήσει προηγουμένως, όπως αυτή με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την εθελοντική αιμοδοσία.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην “Εταιρεία” και ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα εμπνεύσει άλλους να συμμετέχουν σε παρόμοιες προσπάθειες για την ενίσχυση της υγείας και της κοινωνίας στο σύνολο της.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00