Η υπουργός ο μόνος άνθρωπος που ευθύμησε στο κολαστήριο του ΔΙΚΕΠΑΖ

Από admin
0 Σχόλιο

Η υπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου θα πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος που φαίνεται να ευθύμησε μέσα στο κολαστήριο του ΔΙΚΕΠΑΖ. Γεμάτη χαμόγελο ποζάρει με τους χασάπηδες η υπουργός.
Η ίδια φέρεται να αδιαφορεί εντελώς για όσα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Τις κρύβουνε άραγε την αλήθεια; τις δείχνουν μια διαφορετική εικόνα μέσα από το σφαγείο της παρακμής και του πόνου; Είναι πολλά τα ερωτηματικά, πολλά τα ερωτήματα και η υπουργός θα πρέπει άμεσα να δώσει απαντήσεις και λύσεις.

Κανείς βέβαια δεν θα ήθελε να φανταστεί ότι η υπουργός γνωρίζει τι πόνο έχει γνωρίσει το κάθε ζώο εκεί μέσα λίγο πριν του αφαιρέσουν τη ζωή.

Η ανακοίνωση

Η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου στο ΔΙΚΕΠΑΖ!
Επίσκεψη στο ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) πραγματοποίησε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.
Η υφυπουργός επισκέφτηκε τους χώρους νοσηλείας και διαμονής των ζώων, συνομίλησε με τους κτηνιάτρους, τους νοσηλευτές και τους φροντιστές των ζώων καθώς και με τις εργαζόμενες στη γραμματεία του ΔΙΚΕΠΑΖ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τα ζώα που νοσηλεύονται στο αναρρωτήριο, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις εγκαταστάσεις, την οργάνωση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού.
Επιπλέον την ενημέρωσα και για τις άλλες δράσεις πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας που αναπτύσσει ο ΠΕΣΥΔΑΠ στις περιοχές ευθύνης του, ιδιαίτερα στο όρος Αιγάλεω.
Η Δόμνα Μιχαηλίδου εξέφρασε την αναγνώριση και την υποστήριξη της στο έργο που γίνεται στο ΔΙΚΕΠΑΖ.
Την ευχαριστούμε!

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.