Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονακη, στο νησί  της Πάτμου

Από admin
0 Σχόλιο

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονακη, κατά την παραμονή της στο νησί  της Πάτμου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σεραφείμ Μπλούκα, ο οποίος την ενημέρωσε εκτενώς για τα προβλήματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας με τον Πειραιά. Τόσο ο αριθμός των δρομολογίων όσο και οι ώρες αναχώρησης είναι αποτρεπτικά για όποιον θέλει να επισκεφθεί το νησί από Παρασκευή έως Κυριακή.

Στις προσλήψεις των μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων δεν υπάρχει η προτεραιότητα στους νησιώτες, με αποτέλεσμα να μένουν κενές οι προκηρυχθείσες θέσεις.

Ο Πρόεδρος τόνισε την υποστελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, που αποτελείται από μια υπάλληλο, αποκλειστικά επιφορτισμένη με τις μελέτες και προμήθειες.

Αν και ο Δήμος Πάτμου ζήτησε να προσληφθούν 14 υπάλληλοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου για τις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου, εγκρίθηκαν από το Κεντρικό Κράτος μόνο 3.

 

Τέλος, θα έπρεπε να δίνονται κίνητρα στους νέους και αντίστοιχη εκπαίδευση για την ενασχόληση τους και με τον πρωτογενή τομέα,  αφού ιστορικά το νησί φημίζεται για τα αμπέλια, το μέλι, τη φάβα και τα γλυκά του κουταλιού.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.