Η National Car Rental, η Enterprise Rent -A- Car και η Alamo Rent Α Car, οι τρεις καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων».

by newsroom
0 comment

H National Car Rental, η Enterprise Rent ACar και η Alamo Rent Α Car, που ανήκουν στην Enterprise Holdings Ltd, τη μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης οχημάτων, που εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σφακιανάκη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε επίπεδο λειτουργίας τους.

Αποτελεί σημαντική διάκριση, η ανάδειξη των National Car Rental, Enterprise Rent -A- Car και Alamo Rent A Car στους 3 κορυφαίους παρόχους ενοικίασης αυτοκινήτων αντίστοιχα, όπως προκύπτει από τα ετήσια Word’s Best Awards του Travel + Leisure, σε αναγνώριση της δέσμευσης του οργανισμού για εξαιρετική ποιότητα και αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών

Μέσα από τον θεσμό Worlds Best Awards οι αναγνώστες του Travel+Leisure, βραβεύουν προορισμούς και εταιρίες που αποτελούν παράδειγμα αριστείας στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τους αναγνώστες του αναγνωρισμένου «Travel + Leisure», κάνουν τη διαδικασία εύκολη, γρήγορη και χωρίς εμπόδια.

Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν τις εταιρίες ενοικίασης οχημάτων στις εξής κατηγορίες: εύρος επιλογής οχήματος, διαθεσιμότητα οχήματος, τοποθεσία ενοικίασης, επίπεδο εξυπηρέτησης και αξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Enterprise Rent -A- Car είναι τιμώμενη εταιρία στο ‘Hall of Fame’ των World’s Best Awards, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εταιρίες ενοικίασης οχημάτων για τουλάχιστον 10 συνεχόμενα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news