Θέλει η … να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει

Ο Γιάννης Φλεβάρης επιβεβαίωσε πως πίσω από αυτόν είναι ο Γιάννης Ιατρίδης

by newsroom
0 comment

Δεν πέρασε πολύς καιρός από όταν γράφαμε πως πίσω από την υποψηφιότητα Φλεβάρη είναι ο Γιάννης Ιατρίδης. Σήμερα ο ίδιος ο Γιάννης Φλεβάρης μας το επιβεβαίωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου,στην οποία ανακοίνωσε την Υποψηφιότητα του για το Δήμο της Ρόδου.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Το μόνο όνομα στο οποίο αναφέρθηκε ήταν του Γιάννη Ιατρίδη. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας ” θέλει η …. μα η χαρά δεν την αφήνει. Συνεχώς έλειγε στην συνέντευξη του ” εμείς”και όχι ”εγώ” αλλά μόνο στο συνταξιούχο της Αυτοδιοίκησης αναφέρθηκε ονομαστικά. Προφανώς το εμείς συμπεριλαμβάνει μόνο αυτούς τους δύο και το άλλο”μαργαριτάρι” της αυτοδιοίκησης, τον Δώρο Κώνσταντίνου, σταθερό συνοδοιπόρο σε όλα με τον Ιατρίδη. Και όταν λέμε σε όλα εννοούμε σε όλα!

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Φλεβάρη είναι ανάξια πολιτικού σχολιασμού. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει εκφέρει πολιτικό λόγο, παρά μόνο ανούσιες αναφορές. Αυτό όμως που αξίζει σίγουρα σχολιασμού είναι η βιασύνη της ανακοίνωσης και ο ερασιτεχνισμός που τους διακρίνει. Ερασιτεχνισμός όταν πρόκειται για τα κοινά σε αντίθεση με τον υπέρμετρο επαγγελματισμό κάθε τύπου, όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση συμφερόντων. Ας μην γελιόμαστε.

Ο Ιατρίδης έψαχνε διακαώς κάποιον για να βγάλει σήμερα μπροστά ώς υποψήφιο και ανάλογα με τις εξελίξεις να δεί τι θα κάνει σε σχέση με την κόρη του Μίκα καθώς και με τους συσχετισμούς που θα υπάρξουν στην πορεία.

Ούτε παράταξη υπάρχει ούτε τίποτε. Απολιθώματα του παρελθόντος προσπαθούν να παίξουν ένα παιχνίδι για την εξυπηρέτηση συμφερόντων, που δεν τους βγαίνει με τίποτε.

ΥΓ. Γιάννη Φλεβάρη δεν την βγάζεις μέχρι το Φλεβάρη 2023. Σε πήρε στο λαιμό του κι εσένα ο Ιατρίδης….

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news