Θέμα πολιτισμού και ευγένειας η θετική ψήφος στον Νίκο Γερονικόλα

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Θέμα πολιτισμού και ευγένειας η θετική ψήφος στον Νίκο Γερονικόλα ανέφερε στον πρόλογο του ο Κλεάνθης Λοίζος με αφορμή την αρνητική ψήφο από μέλος της παράταξης του που έλαβε για την εκλογή του ως γραμματέας. Για να συζητηθεί το θέμα καλεσμένος ήταν ο Θανάσης Μπαράκας.

O Θανάσης Μπαράκας ανέφερε ότι ο κ. Κατσογριδάκης συνεχίζει ακόμα και σήμερα να παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο μόνος λόγος που δεν ψήφισε για γραμματέα τον Νίκο Γερονικόλα ήταν γιατί ο κ. Γερονικόλας δεν έβγαλε θετική ανακοίνωση υπέρ του Αλέξανδρου Κολιάδη στις εκλογές. Το δε περίεργο συμπλήρωσε ήταν η θετική του ψήφος σε μέλος της παράταξης του πρώην δημάρχου τον κ. Στράτο Καρίκη.

Εμείς την απόφαση του κ. Κατσογριδάκη την μάθαμε εκείνη την στιγμή, μάλιστα όταν ο κ. Καλοπήτας ανέφερε ότι εκλέγεται παμψηφεί ο Νίκος Γερονικόλας τότε πετάχτηκε και είπε εγώ δεν τον ψηφίζω, ψηφίζω αρνητικά. Να σημειώσω ότι το κλίμα ήταν συναινετικό, βέβαια η απόφαση του αυτή χτύπησε περίεργα όταν ψηφίζεις τον αντίπαλο σου και όχι τον αρχηγό σου.

Φυσικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση του αυτή έχει σχολιαστεί αρνητικά από την ροδιακή κοινωνία, εδώ ισχύει η λαϊκή ρήση  ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός.

 

 

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00