Θα δώσετε την θέση του συμπαραστάτη του δημότη στον Μαλιαράκη αλήθεια τώρα;

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Αυτός ο τόπος δεν θα βρει ηρεμία ποτέ, πριν λίγες ημέρες σας γράψαμε ότι ο δικηγόρος που είχε προεκλογικά βάλει στο στόχαστρο τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη και τον έβριζε χυδαία στο διαδίκτυο ο Χαλκιάς του έδωσε θέση μέσα στη ΔΕΡΜΑΕ.

Όπως ακριβώς το γράψαμε, ο Χαλκιάς μέσα στη ΔΕΡΜΑΕ ήθελε δικά του άτομα, απέρριπτε κάθε συμμετοχή που δεν ήταν φιλική προς εκείνον και τον προκαλούμε να βγει να το διαψεύσει.

Εξοφλούν στον Μαλιαράκη τις προεκλογικές του χυδαιότητες; Σοβαρά τώρα; Μάλιστα τον παρουσιάζεται σε μέσο μαζικής ενημέρωσης λες και είναι αξιοπρεπέστατο πρόσωπο ηθικής στην κοινωνία; Ποια η ηθική του όταν φώναζε τον Αντώνη Καμπουράκη απατεώνα, κλέφτη και άνθρωπο της μίζας;Ποιος είναι ο Χαλκιάς που ξαφνικά λύνει και δένει μέσα στο δήμο της Ρόδου; Πόσο αμισθί είναι τελικά ο Χαλκιάς μέσα στο δήμο; Μήπως ετοιμάζεται να πάρει τον μισθό του μέσω άλλου προγράμματος; ρωτάμε και περιμένουμε απαντήσεις.

Είναι πρόεδρος της πολιτιστικής οργάνωσης Rhodes International Culture & Heritage Society (RICHeS) Σοβαρά; Μήπως να δούμε ποιον απέκλεισε δημόσια από την συγκεκριμένη ομάδα για την στήριξη του στον Αντώνη Καμπουράκη.

Ο Άνθρωπος που ξεφτίλισε το νησί το καλοκαίρι και δεν σεβάστηκε ούτε τους τουρίστες και κυνήγαγε επιχειρηματίες θα πάρει θέση σήμερα μέσα στο δήμο;

Ποιος είναι ο μάγκας που είχε εμφανιστεί να κόβει κόσμο και να διαγράφει συγκεκριμένα πρόσωπα που στήριξαν τον Αντώνη Καμπουράκη και τι σχέση έχει μαζί του Ο Μαλιαράκης;

Αυτά που κάνει ο Χαλκιάς προκαλούν τον Γέλωτα και επιβεβαιώνουν ποιος είχε επιστρατεύσει τον Μαλιαράκη ακόμα και στις φωτιές για να βρίζει τον Καμπουράκη.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00