Ισχυρή παρουσία της Κω στην Ουτρέχτη

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Με θετικά μηνύματα για την Κω στη νέα περίοδο από την Ολλανδική αγορά, ολοκληρώθηκε χθες στην Ουτρέχτη η διεθνής τουριστική έκθεση «VAKANTIEBEURS 2024».

Η ισχυρή παρουσία της Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, αποτέλεσε ευκαιρία θετικού σχολιασμού για το νησί μας και την σημασία που αποδίδει η Κως στους Ολλανδούς επισκέπτες.

Στις συναντήσεις με εκπροσώπους των tour operators κατατέθηκε η εκτίμηση ότι εφόσον διατηρηθεί η μέχρι τώρα δυναμική η νέα περίοδος προβλέπεται να κινηθεί καλύτερα από το 2023.

Ο Δήμος Κω συμμετείχε στην έκθεση σε συνεργασία με την Ένωση ξενοδόχων Κω, με 3 περίπτερα.

Τις δυνατότητες του νησιού μας, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού, ανέπτυξε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Εθελοντισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, σε ειδική παρουσίαση στο κοινό της έκθεσης.

Παράλληλα, για πρώτη φορά Δήμαρχος της Κω είχε συνάντηση με Δήμαρχο της Ουτρέχτης.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του τη δήμαρχο Sharon Dijksma, δήμαρχο της πόλης από το 2020, στο πλαίσιο επαφών με φορείς της αυτοδιοίκησης, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις για την υιοθέτηση καλών πρακτικών στον αστικό σχεδιασμό, με επίκεντρο το ποδήλατο.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00