Ισχυρό το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη. Ανακοινώσεις μετά τις εκλογές.

Από admin
0 Σχόλιο

Η παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη,  είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η διαδικασία της συγκρότησης του συνδυασμού, που θα είναι ένας «συνδυασμός νίκης» προχωρά αθόρυβα και μετά τον επαναληπτικό γύρο των εθνικών εκλογών, θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Στη χθεσινή του τοποθέτηση ο κ. Στράτος Καρίκης Ανέφερε

«Είμαστε έτοιμοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο συνδυασμός μας έχει προχωρήσει αθόρυβα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της β’ φάσης των εθνικών εκλογών, θα προβούμε σε ανακοινώσεις. Καλωσορίσαμε νέα στελέχη, όπως τον Δημήτρη Ιωσήφ στον οποίο έχει ανατεθεί ο σημαντικός τομέας της οδικής ασφάλειας, όπου προωθούνται και κάποιες προσλήψεις… Προωθούνται επίσης ανταποδοτικά έργα από την Cosmote, ώστε να αντικατασταθούν φωτεινοί σηματοδότες στην πόλη, να γίνουν διαγραμμίσεις κοκ… Θα κάνουμε τα πάντα για την οδική ασφάλεια».

«Αμέσως μετά τις εκλογές, ο ίδιος ο δήμαρχος θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με τα άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας, που είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης. Οι εκλογές θα είναι μία εποικοδομητική διαδικασία με νικηφόρο αποτέλεσμα».

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.