Κάνουμε το επόμενο βήμα στην ψηφιακή εποχή, με την υποβολή πρότασης έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 4.307.500,00 €

by newsroom
0 comment
Ένα νέο έργο γεννήθηκε!!!
Εργαστήκαμε με ζήλο ξενυχτήσαμε και προετοιμάσαμε πρόταση που αν όλα πάνε καλά θα χρηματοδοτηθεί 100% απο το ταμείο ανάκαμψης.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου στην διοίκηση και την υπηρεσία για την μεγάλη προσπάθεια… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!
Κάνουμε το επόμενο βήμα στην ψηφιακή εποχή, με την υποβολή πρότασης έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 4.307.500,00 €, για την εγκατάσταση συστημάτων απομακρυσμένου ελέγχου καταναλώσεων νερού, μέσω ψηφιακών υδρομέτρων, στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης της ΔΕ Ρόδου.
Συγκεκριμένα, η πρόταση έργου περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία 10.900 ψηφιακών υδρομετρητών, εξοπλισμό παρακολούθησης κρίσιμων παραμέτρων του εσωτερικού δικτύου, λογισμικά λήψης κι επεξεργασίας μετρήσεων, πλατφόρμα εφαρμογών κι εργαλείων για τη διαχείριση των υποδομών της ύδρευσης, καθώς και για την αναβάθμιση της λειτουργίας της υπηρεσίας.
Η πράξη αυτή θα συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. σε επίπεδο παρακολούθησης και επίβλεψης σημαντικών παραμέτρων της λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης, στον περιορισμό των απωλειών νερού και στην έγκαιρη αντιμετώπιση των διαρροών.
Ως αποτέλεσμα, η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. θα αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου κι ελέγχου των ποιοτικών χαρακτηριστικών του πόσιμου νερού στο υφιστάμενο δίκτυο μεταφοράς και διανομής του, διασφαλίζοντας βραχυπρόθεσμα τη μείωση των λειτουργικών της εξόδων και μεσοπρόθεσμα την ορθολογικότερη διαχείριση του δικτύου και των υδάτινων πόρων.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news