Κάπως έτσι τελειώνουν οι βασιλιάδες με αποκαθήλωση

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Η Αποκαθήλωση στη χριστιανική λειτουργική λέγεται η σκηνή της καταβίβασης του σώματος του Ιησού, από τον Σταυρό που ακολούθησε μετά την Σταύρωσή του, προκειμένου στη συνέχεια να ενταφιαστεί.

Σας θυμίζει κάτι; εμάς πολλά.

Το σκοτάδι δεν γίνεται ποτέ να νικήσει το φως, το φως θα λάμπει πάντα. Κάπως  έτσι έγινε και με τον Δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη. Τον μαστίγωσαν, τον ύβρισαν,τον πρόσβαλαν, βιάσανε κυριολεκτικά την προσωπικότητα του. Εκείνος σιώπησε και υπέμεινε τα έργα των βασανιστών του γιατί ήξερε ότι αργά η γρήγορα η αλήθεια θα βγει στο φως.

Προεκλογικά ο πατέρας του Σωτήρη Βαγιανού του νέου προέδρου της ΔΕΥΑΡ, έπαιξε ένα ύπουλο παιχνίδι εις βάρος του Αντώνη Καμπουράκη. Βίασε την προσωπικότητα του και τον λοιδώρησε στην κοινωνία. Ο Μιχάλης Βαγιανός είναι η απόλυτη καταστροφή του ίδιου του γιου του.

Δεν έμαθε ποτέ ότι όταν έχεις την φωλιά σου λερωμένη δεν μιλάς στους δημοσιογράφους δίνοντας τους στο πιάτο την είδηση. Δεν μιλάς στους δημοσιογράφους δίχως να υπολογίσεις ότι κάποιος θα ψάξει και θα μάθει την αλήθεια.

Η επικοινωνία του με τον Κλεάνθη Λοίζο ήταν μία κίνηση απελπισίας να σώσει ότι πραγματικά δεν σώζεται. Ο Κόνσολας έχει στενότατη σχέση με τους Βαγιανούς αλλά ο Μητσοτάκης στην συγκάλυψη είπε απλά ΟΧΙ.

Πολύ ψηλά στην λίστα των καταπατητών και των αυθαιρεσιών ο Σωτήρης Βαγιανός, και ένας φάκελος που δείχνει την πραγματικότητα ξάστερα. Μάλιστα σύμφωνα με την πολεοδομία σύντομα τα δωμάτια που παράνομα έχτισε θα πρέπει να κατεδαφιστούν. Ο ίδιος με περίσσιο θράσος παραμένει ακόμα πρόεδρος στην ΔΕΥΑΡ, ντρέπεται να παραιτηθεί, ντρέπεται να βγει στην κοινωνία και να πει την αλήθεια.

Τα μαγαζιά του είναι και αυτά σε καθεστώς παρανομίας, αλλά δεν το λέει, κρύβει την αλήθεια, όπως το ποντίκι χάνεται στο σκοτάδι γιατί έξω παραμονεύει ο γάτος.

Μαζί με αυτόν σιώπησαν και εκείνες οι Λερναίες Ύδρες που κατέτρωγαν όποιον έλεγε την αλήθεια.

Θέλει τόλμη να έχεις παντελόνια και να παραιτηθείς από το αξίωμα σου το οποίο χρησιμοποιείς για να καλύψεις τις πομπές σου.

Κάπως έτσι τελειώνουν οι βασιλιάδες με αποκαθήλωση

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00