Και όμως ο Κολιάδης είπε μεγάλες αλήθειες στο δημοτικό συμβούλιο για τις παραλίες.

Από admin
0 Σχόλιο

Για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο είπε την πραγματική αλήθεια απογυμνώνοντας στο σύνολο τους παρευρισκόσαστε μέσα στην αίθουσα στηρίζοντας το δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη.Μάλλον είναι λάθος ο όρος στηρίζοντας στην ουσία προφύλαξε το δήμαρχο να μην χρεωθεί μεγάλα λόγια που αύριο θα εξοφληθούν μέσα στην κάλπη από τους πολίτες.  Αυτό που μέσα στην αίθουσα σήμερα είδαμε, ήταν ότι όλοι στηρίζουμε τους ομπρελάδες αλλά κανείς δεν είδε τα μικρά τα γράμματα που ο Κολιάδης τόνισε αρκετές φορές.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Τι ήταν όμως αυτό που ο Αλέξανδρος Κολιάδης τόνισε και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση τουλάχιστον στους δημοσιογράφους που κατάλαβαν τι παγίδα ετοιμάζουν κάποιοι στον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη.

Ψηφίστηκε ένας νόμος, ο νόμος αυτός είναι εις βάρος μιας μερίδας ανθρώπων που έχουν εργαστεί και έχουν προσφέρει σε ένα προϊόν που σήμερα όλοι εμείς υπερηφανευόμαστε και το ονομάζουμε τουρισμό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο κανένας από τους βουλευτές μας δεν κατάλαβε στη βουλή ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι εναντίον της ίδιας της πόλης μας του ίδιου μας του νησιού. Οι βουλευτές μας λοιπόν το ψήφισαν με ελαφρά τη καρδία και σήμερα καλούμαστε εμείς στην ουσία να βγάλουμε τα κάστανα μέσα από τη φωτιά.

Αλήθεια τι θέλετε να πούμε σήμερα στον κόσμο αυτό που είναι εδώ και κρέμεται από τις αποφάσεις που εμείς θα πρέπει να πάρουμε αλλά οι βουλευτές του νησιού όταν έπρεπε να μιλήσουν στη βουλή σιώπησαν;

Η πραγματικότητα κύριοι είναι μία, ψηφίστηκε ένας νόμος ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι ο κάθε δήμος δεν θα έχει τον ρόλο που είχε ή σιγά σιγά θα πάψει να τον έχει. Μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα και κάνουμε εμείς λάθος που τα συγχέουμε. Οι συμπολίτες μας ζητάνε σήμερα από εμάς να είμαστε στο πλευρό τους και είναι καθήκον μας και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Στον κόσμο πρέπει να λέμε αλήθειες και όχι ψέματα. Δεν αλλάζουνε οι νόμοι, δεν γίνονται ανακλήσεις των νόμων. Οι νόμοι ψηφίζονται, οι νόμοι περνάνε και στην συνέχεια οι νόμοι εκτελούνται.

Ο Νόμος που με περήσια σιωπή οι βουλευτές μας επέτρεψαν να περαστεί πολύ δύσκολα θα ανατραπεί. Ο Κ. Σκανδαλίδης διαβάζω ότι τον ενδιαφέρει να μαζέψει χρήματα για να σωθεί το κράτος και θεωρεί ότι με το να μπει χέρι στις παραλίες θα το πετύχει. Στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι πικρή. Ξεπουλάει τις παραλίες σε επιχειρηματίες που πολλά χρόνια τώρα έχουν βάλει στο μάτι.

Αυτός ο νόμος δεν αγγίζει κανένα άλλο νησί παρά μόνο τη Ρόδο. Όμως οι βουλευτές μας όταν το ψήφιζαν δεν το κατάλαβαν. Δεν το κατάλαβαν η ευθυγραμμίστηκαν στη  σιωπή;

Δεν έχουμε το δικαίωμα να λέμε αερολογίες στους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην αίθουσα ενώ η Αθήνα έχει κάνει πλέον ξεκάθαρο ότι η σφαίρα φεύγει από τα χέρια μας και όπου πάει. Το αυγό δυστυχώς έφυγε από τα χέρια μας και θα σκάσει κάτω στο πάτωμα. Λύση υπάρχει, λέμε στην Αθήνα ότι δεν μας ενδιαφέρει τι λένε και τι θέλουν να κάνουν.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα χρήματα που φεύγουν από τη Ρόδο και πάνε στην Αθήνα.

Στην τοποθέτηση του κ. Κολιάδη συμφώνησε στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης.

Καταλήγοντας είπε: Μην φύγετε από αυτή την αίθουσα και αφήσετε στον κόσμο ελπίδες που αύριο θα είναι πραγματικότητα. Μιλάμε σε κόσμο σήμερα εδώ που ανησυχεί σήμερα για το μέλλον του να του πούμε ότι μιλάμε για μια κυβέρνηση που αύριο είτε θα είναι κυβέρνηση ή θα την διαδεχτεί κάποιος άλλος. Οι νόμοι δεν αλλάζουν εύκολα.

( αυτή λοιπόν είναι η παγίδα που προσπάθησε ο Κολιάδης να μην πέσει ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης) Να μην δώσει δηλαδή υποσχέσεις που στην ουσία δεν θα τηρηθούν και θα τις βρει μπροστά του στις κάλπες.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.