Κανονικά η δικαστική αναμέτρηση Α. Καμπουράκη και Α.Κολιάδη

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Κανονικά θα γίνει το δικαστήριο ανάμεσα στον Αντώνη Καμπουράκη και τον Αλέξανδρο Κολιάδη το οποίο θα κρίνει ποιος θα είναι τελικά ο δήμαρχος του νησιού της Ρόδου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει κρυμμένα χαρτιά στα μανίκια του τα οποία φαίνεται ότι θα ανοίξει στην έδρα του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες 3 δικηγόροι μάλλον θα έρθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη αφού, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη τύπου γνωρίζει τα ονόματα και τα τριών νομικών που πήραν σάκους στο σπίτι τους.

Αναμένεται να σκάσει βόμβα στους νομικούς κύκλους του νησιού αφού πολύ γνωστός δικηγόρος φέρετε να έχει ανάμειξη. Μάλιστα ο δικηγόρος φέρεται να έχει την προστασία και την ευλογία ισχυρών πολιτικών δυνάμεων.

Ιδιαίτερα έκπληξη θα κάνουν τα ονόματα δικαστικών λειτουργών που μάλλον παρεμπόδισαν τον έλεγχο των ψηφοδελτίων και καθυστέρησαν την διαδικασία ελέγχου.Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Από την άλλη, η πλευρά του Αλέξανδρου Κολιάδη είναι σίγουρη ότι θα επικρατήσει σαν δήμαρχος του νησιού και με απόφαση δικαστηρίου ο Αλέξανδρος Κολιάδης.Για την ακρίβεια δεν φαίνεται να έχει άγχος για την έκβαση του αποτελέσματος.

Μαθαίνουμε ότι στις αποσκευές του ο Ανδρέας Λοβέρδος κουβαλάει ατομικές βόμβες, τέτοιου μεγέθους τις οποίες και είναι πολύ πιθανών να αποκαλύψει σε δημοσιογράφους με στοιχεία και ονόματα. Βόμβες οι οποίες κάνουν λόγο ακόμα και για δάχτυλους στην έκβαση του αποτελέσματος.

Όπως και να έχει το νησί χρειάζεται δήμαρχο είτε αυτός είναι ο Αλέξανδρος Κολιάδης είτε ο Αντώνης Καμπουράκης. Η λύση στο θρίλερ που ταλαιπωρεί τόσους μήνες το νησί μοιάζει απαραίτητη όσο ποτέ.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00