Κασσελάκης σε Άδωνι: «Έχεις θράσος, άτοκο και νόμιμο το δάνειο μου στον ΣΥΡΙΖΑ»

Από: newsroom
0 Σχόλιο

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή το, άτοκο όπως έγινε γνωστό σήμερα, δάνειο του προς τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου οι εργαζόμενοι να κάνουν γιορτές και να καλυφθούν ανελαστικά έξοδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Εργασίας που μίλησε στο Action 24 κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να απαντήσει από που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα που ο ίδιος διέρρευσε ότι έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ. «Εφόσον επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα κρυφό».

Η απάντηση Κασσελάκη από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Η σκόνη γύρω από το δάνειο άρχισε να πνίγει την Κουμουνδούρου καθώς εκτός από τα καρφιά που άφησαν οι δυο πρώην γραμματείς του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης και Δημήτρης Τζανακόπουλος, λίγο έλειψε να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη και με την πλευρά Τσίπρα καθώς άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη επιμένουν να θέτουν θέμα συνολικότερης διαχείρισης των οικονομικών της Κουμουνδούρου όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που απολαμβάνει τις διακοπές του στο Χιούστον, επέλεξε να απαντήσει στον υπουργό Εργασίας, αλλά όχι όμως μόνο σε αυτόν.

«Το λες και θράσος να κουνάει το δάχτυλο ο «αδιευκρίνιστος» κύριος Αδ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος σε ένα άτοκο και καθ’ όλα νόμιμο δάνειο, το οποίο δόθηκε για να πληρωθούν τα δώρα και οι μισθοί των εργαζομένων.
Ως Υπουργός Εργασίας το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να επικροτεί μια τέτοια ενέργεια και μάλιστα σε μια εποχή που η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο και η πλειοψηφία των εργαζόμενων δυσκολεύεται να ανταποκριθεί, ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών».

Αυτή είναι η απάντηση πηγών της Κουμουνδούρου προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, απάντηση όμως η οποία αφορά και σε όλους όσοι πέριξ της Κουμουνδούρου γκρινιάζουν για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Κασσελάκης διαχειρίστηκε το θέμα.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00