Κοπή Πίτας από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δωδεκανήσου.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου οι Πρόσκοποι Δωδεκανήσου έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τους στο φιλόξενο χώρο του Ι.Ε.Κ Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, στο «Θέρμαι».
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος και παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, ενώ εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου έστειλαν γραπτώς τις ευχές τους. Για ακόμα μια χρονιά όσοι χαιρέτησαν την εκδήλωση αναφέρθηκαν στο σπουδαίο παιδαγωγικό έργο του Προσκοπισμού και τη σημαντική προσφορά και υποστήριξη που επιδεικνύουν οι Πρόσκοποι σε κάθε ανάγκη ή κρίση που βιώνει ο τόπος μας.
Ο Περιφερειακός Έφορος Αντώνης Ζερβός καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στο έργο και τις δράσεις των Προσκόπων Δωδεκανήσου.
Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκαν απονομές ηθικών αμοιβών σε μέλη του προσκοπισμού που διακρίθηκαν για το έργο τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βαθμοφόροι της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δωδεκανήσου, οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης, καθώς και φίλοι και παλαιοί Πρόσκοποι.

Με εκτίμηση,

ANTΩΝΗΣ ΖΕΡΒΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ
Π.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Κ.Σ.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00