Κράνη μοίρασε σε οδηγούς δικύκλων η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου

by newsroom
0 comment

Ξαφνιάστηκαν ευχάριστα σήμερα οι οδηγοί δικύκλων της πόλη μας όταν διαπίστωσαν πως οι τροχονόμοι αντί να τους επιβάλλουν πρόστιμο για τη μη χρήση κράνους, του το πρόσφεραν με τις ανάλογες συστάσεις.

“Είναι υπόθεση ζωής και όχι προστίμου” υπογράμμισε ο Δ/κτής της Τροχαίας Ρόδου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης.
Μετα τα απανωτά τροχαία δυστυχήματα που είχα στη Ρόδο όλο το καλοκαίρι, αυτή την περίοδο διαπιστώνουμε πως οι οδηγοί δικύκλων φοράνε κράνη και των αυτοκινήτων ζώνες ασφαλείας ενώ παρατηρείται και μια συνετή οδήγηση” πρόσθεσε ο κ. Παπαδάκης τονίζοντας πως “οι έλεγχοι είναι συνεχείς και αυστηροί”.

“Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα με την πρωτοβουλία μας αυτή να μοιράσουμε τα 50 κράνη πως η συνετή οδήγηση είναι αυτή που δεν θα μας φέρει προ απροόπτου” τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου κ. Νίκος Τσούλος τονίζοντας πως η Ομοσπονδία του στέκεται αρωγός στον αγώνα της Τροχαίας για συνεχή ενημέρωση. Πρότεινε δε το κράτος να επιδοτεί τους επιχειρηματίες που πουλάνε τα κράνη, τα οποία θα παρέχονται μαζί με την αγορά του δικύκλου δωρεάν.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου εκπαιδευτών οδηγών και κυκλοφοριακής Αγωγής Δωδεκανήσου κ. Στέφανο Πορτσέλι “αυτή η δράση έχει σκοπό της να ευαισθητοποιήσουμε τον άνθρωπο ότι θα πρέπει να προστατεύει τη ζωή του και των άλλων οδηγώντας με ασφάλεια”.

“12 εκ. ευρώ θα διατεθούν την επόμενη τριετία για την ασφάλεια των δρόμων που ανήκουν στην Περιφέρεια” ανακοίνωσε από την πλευρά του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news