Κύριε Γιαννόπουλε τι λέει ο κ. Εγγλέζος; Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του οπερατέρ σου;

by newsroom
0 comment

Απάντηση εξέδωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου, στα όσα του καταλογίστηκαν από την ΤΕ του ΚΚΕ αναφορικά με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Κατταβιά πριν από μερικές μέρες.

Στην απάντηση επισημαίνεται:

Από τον Ιούνιο του 2021 όταν και αποφάσισε η ΔΕΗ να βγάλει προκήρυξη για μόνιμες θέσεις το Εργατικό Κέντρο Ρόδου άμεσα με τις Κοινότητές Κατταβιάς Σορωνής Θεολόγου ξεκίνησε επαφές με όλους τους φορείς. τον Δήμο και Περιφέρεια για να αποτρέψουμε μια διαφαινόμενη αδικία, μπορείτε να πείτε στην τοπική Κοινωνία το ποσό που ξοδέψατε για τα ένδικα μέσα που έγιναν ή το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι μια φωτογραφία για το κόμμα και αυτή μονταρισμένη για να μην φαίνονται οι σημαίες του εργατικού κέντρου!

Ένα χρόνο μετά πάλι μετά την απόφαση της τοπικής κοινωνίας προγραμματίζουμε κινητοποίηση έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κατταβιά… και ξαφνικά εμφανίζονται οι μοναδικοί υποστηρικτές των εργαζομένων… οι αγωνιστές του ΚΚΕ για να καπελώσουν άλλη μια κινητοποίηση για να πάρουν το ένσημο από τον περισσό… στο αντίκρισμα του εργατικού κέντρου Ρόδου άρχισαν να σχεδιάζουν πως να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους αδιαφορώντας για την τοπική Κοινωνία που τους γύριζε την πλάτη κρατώντας μάλιστα και τις σημαίες του εργατικού κέντρου Ρόδου πράγματα που… τους γύρισε το μάτι… στην μετάδοση που έγινε μέσα από την σελίδα του εργατικού κέντρου Ρόδου και με μέσα του εργατικού κέντρου Ρόδου έγιναν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων που καλούσε ο ίδιος ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κατταβιάς… είχε δηλώσει ο ίδιος ότι κόμματα και παρατάξεις δεν είχαν θέση στην προσπάθεια αυτή.. παρόλα ταύτα δόθηκε ο λόγος και στο ΚΚΕ παρά τις αντιδράσεις.. ακούστηκε η τοποθέτηση της μέχρι στο σημείο που άρχισε το ευαγγέλιο του ΚΚΕ και ο Αγώνας… της Παλαιστίνης!

Κύριε Γιαννόπουλε γιατί δέχθηκες να μιλήσετε με τα μέσα του εργατικού κέντρου Ρόδου (για πρώτη φορά); Μήπως γιατί ο δικός σας οπερατέρ έγινε εργοδότης που μάλιστα αφήνει απλήρωτους και χωρίς ασφάλιση τους εργαζόμενους του; Όσο για την λάσπη στο πρόσωπο μου σας την επιστρέφουν οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της νότιας Ρόδου που αυτοί ξέρουν τι έχει κάνει το εργατικό κέντρο Ρόδου και εγώ προσωπικά για τον αγώνα τους!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news