Λάβρος κατά της ΈΡΤ και της ΜΕΓΑ και όλων των δημοσιογράφων ο νέος δήμαρχος Λέρου.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Εξαγριωμένος στον realvoice995.gr ο νέος δήμαρχος Λέρου κ. Κωττάκης κατά της ΕΡΤ και της Δημοσιογράφου Χριστίνας Μέγα αλλά και όλων των δημοσιογράφων που αναπαρήγαγαν την είδηση των επεισοδίων κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του. Κατά της ΕΡΤ ο κ. Κωττάκης και της Χριστίνας Μέγα τόνισε ότι είναι ντροπή τους και πως θα κινηθεί νομικά διότι δεν έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκληρωμένο βίντεο του ”καυγά” ανάμεσα στον ίδιο και τον απερχόμενο δήμαρχο Λέρου.

Ο κ. Κωττάκης εξαγριώθηκε διότι η ΕΡΤ παρουσίασε τα γεγονότα εντελώς διαφορετικά από ότι στην ουσία αυτά συνέβησαν. Αποτέλεσμα ήταν να περάσει στην αναπαραγωγή, ακόμα και σε Αθηναϊκό επίπεδο και επί της ουσίας να ξευτιλίζεται το νησί της Λέρου.Επίσης τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την είδηση.

Επί των πραγματικών γεγονότων ο νέος δήμαρχος Λέρου ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας ο ίδιος δεχόταν ύβρεις από τον απερχόμενο δήμαρχο Λέρου. Ο κ. Κωττάκης αναφέρθηκε στα ψέμματα τα οποία κατήγγειλε κατά το παρελθόν ο απερχόμενος δήμαρχος και στα δικαστήρια ζητούσε συγνώμη.

Ο κ. Κωττάκης έδωσε συγχαρητήρια στην Ρένα Παυλάκη και τον realvoice995.gr για την αντικειμενικότητα του αλλά κυρίως γιατί παρουσίασε ολόκληρο το ηχητικό των επεισοδίων.

Σε ότι μας αφορά

Να πούμε λοιπόν στον κ. Κωττάκη να διατηρήσει την ψυχραιμία του αρχικά. Έπειτα το γραφείο τύπου του να δώσει στην δημοσιότητα όλο το βίντεο και να εκδώσει ένα δελτίο τύπου με τα πραγματικά γεγονότα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από 13 χρόνια ο δήμος Λέρου «άλλαξε χέρια», αφού νικητής των εκλογών αναδείχτηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Λέρος Αλλάζει», Τιμόθεος Κωττάκης. Ο συνδυασμός του κ. Κωττάκη έλαβε ποσοστό 50,10% (2.461 ψήφους) και συγκέντρωσε 11 έδρες, ενώ ο συνδυασμός του κ. Κόλια έλαβε ποσοστό 47,21% με 2.319 ψήφους και συγκέντρωσε 8 έδρες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00