Λοίζος: Σε ποιον θα κάνετε κατάσχεση κ. Κολιάδη στον εργαζόμενο που σας ψήφισε;

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Επικό ξέσκισμα στο σημερινό του Κλεάνθη Λοίζου στο δήμαρχο της Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη. Τελειώστε επιτέλους με τα ψέματα και την παραπληροφόρηση των πολιτών. Δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζετε την πολιτική του 2015 που έφερε στον τόπο ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Το μόνο που μας μένει κύριε Κολιάδη είναι να φέρετε μέχρι και μνημόνιο στο νησί.

Λίγη αξιοπρέπεια, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών. Ο Μητσοτάκης θα είναι πάντα κυρίαρχος και όλοι εσείς πάντα από κάτω του καταλάβετε το αυτό. Δεν μπορείτε να τον κερδίσετε με τέτοια τεχνάσματα. Την συνταγή της πολιτικής του 2015 πάει να μας την εφαρμόσει ο Κολιάδης εδώ στη Ρόδο; Γιατί αυτό ουσιαστικά εγώ καταλαβαίνω.

Με το καλημέρα λες στους πολίτες ότι υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στο δήμο; με το καλημέρα λες στην κοινωνία θα αυξήσω τα δημοτικά τέλη; Κάνεις τις μαγκιές και τις εξυπνάδες του Τσίπρα και δεν θυμάσαι ποιο ήταν το αποτέλεσμα της πολιτικής του; Πηγαίναμε να χορέψουμε την Μέρκελ και τον Σόιμπλε στο ταψί και τελικά χορέψαμε στα μνημόνια και την φτώχεια όλοι οι Έλληνες;

Θα μας φέρετε και κανένα μνημόνιο στη Ρόδο, θα μας τα παρουσιάσετε ότι είναι όλα μαύρα και άραχνα;

Ο Καμπουράκης το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μειώσει τα τέλη 30 %, εσείς το πρώτο πράγμα που πάτε να κάνετε είναι να αυξήσετε τα τέλη; Από ποιους θα τα πάρετε; ποιο σπιτικό θα σας τα πληρώσει; Είχε δίκιο ο Τάκης Ο Πότσος σε αυτά που σας έλεγε.

Ποιος θα σας πληρώσει και τι;

Ο εργαζόμενος από την Μέγκαβλη που ο κακόμοιρος δεν ήξερε και ψήφιζε με τα δύο χέρια Κόλιαδη και τελικά δεν ξέρει τι τον περιμένει;

Ακούστε το ηχητικο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00