Μήνυμα για το Νέο Έτος 2024 του Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης απηύθυνε το ακόλουθο ευχετήριο μήνυμα για το Νέο Έτος:

«Αγαπητές Συμπατριώτισσες,
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Δωδεκανήσιες και Δωδεκανήσιοι,
Με την Ανατολή του Νέου Έτους 2024, επιθυμώ να σας απευθύνω εγκάρδιο μήνυμα, ευχόμενος υγεία, προκοπή και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή.
Η υποδοχή του καινούριου χρόνου γίνεται σε μια περίοδο αβεβαιότητας και αστάθειας σε όλο τον κόσμο. Επιπρόσθετα οι προκλήσεις είναι τεράστιες αφού η κλιματική αλλαγή προκαλεί σε εγρήγορση και ετοιμότητα όλο τον πλανήτη.
Η χώρα μας με στιβαρή πολιτική ηγεσία, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επιδιώκουν για την χώρα έναν πολυεπίπεδο εκσυγχρονισμό, που έχει τόση ανάγκη η σύγχρονη Ελλάδα, διασφαλίζοντας συνάμα την εθνική υπόσταση, με την ενίσχυση τόσο της αποτρεπτικής της ισχύος όσον και της θέσης της στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των πανανθρώπινων αξιών του σύγχρονου κόσμου.
Εμείς οι Δωδεκανήσιοι, στην εσχατιά της χώρας και της Ευρώπης, δημιουργούμε προϋποθέσεις βιώσιμης και ανθεκτικής ανάπτυξης, με προτάσεις και ενέργειες για την καλυτέρευση της διαβίωσης στα νησιά και την περαιτέρω ανάπτυξή τους.
Είναι τα μεγάλα στοιχήματα που καλούμαστε να υπηρετήσουμε και να πετύχουμε με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ειρήνης.
Καλή και ευλογημένη Χρονιά!».

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00