Μία ακόμα αθλιότητα εις βάρος του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Από admin
0 Σχόλιο

Σε αυτόν τον τόπο έχουμε την μαγική ικανότητα να πυροβολούμε με χτυπήματα κάτω από την μέση εκείνους που πραγματικά αξίζουν την θέση την οποία έχουν, εκείνους που έχουν εργαστεί και έχουν φέρει αποτέλεσμα στον τόπο με την λανθασμένη στο μυαλό ιδέα ότι θα προκαλέσουν την κοινή γνώμη εις βάρος του.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Όλα αυτά γιατί ο σημερινός Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος έγινε για αυτούς κάστρο απόρθητο και εκείνοι  μικρά ανθρωπάκια. Η λάσπη, το μίσος, η ζήλια τους οδηγούν σε τακτικές που όχι δεν φέρνουν το αποτέλεσμα που οι ίδιοι θεωρούν ότι θα φέρει αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Τον δυναμώνουν, η λάσπη γίνεται μπετόν αρμέ και τον γιγαντώνει.

Ξέρετε όσο και να προσπαθείς να βγεις και να παρουσιάσεις στον κόσμο ένα ψέμα για αλήθεια η πραγματικότητα είναι πραγματικότητα και ο κόσμος δεν τρώει σανό. Ειδικά όταν επιλέγεις προεκλογική περίοδο για να το πράξεις αυτό. Φαίνεσαι πραγματικά λίγος, πραγματικά ελάχιστος και τόσο τοσοδούλικος στα μάτια μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Ο Χατζημάρκος καλώς ή κακώς για κάποιους στο τόπο έφερε αποτέλεσμα, δούλεψε, δουλεύει και συνεχίζει να εργάζεται για τον πολίτη. Άλλωστε αυτό φαίνεται τα τελευταία χρόνια στην κάλπη. Δεν νικιέται ο αντίπαλος με λάσπη, ο λασπολόγος εκτίθεται με βάναυσο τρόπο στην κοινωνία. Η ζωή όμως δεν μένει στάσιμη, εξελίσσεται και οι λασπολόγοι μένουν φανεροί να βουλιάζουν μέσα στην ίδια τους την λάσπη. Μία λάσπη που απλά μεταμορφωνεται  στην παγίδα που αυτοί προσπάθησαν να στήσουν.

Και έχει δίκιο ο Περιφερειάρχης

Ο φασισμός πάντα με τον μανδύα του προοδευτισμού κυκλοφορούσε. Και έτσι θα συνεχίσει να κυκλόφορεί. Τελειώνοντας την ανάλυση μου θα σας πω μονάχα ετούτο.Μακάρι να υπήρχε τρόπος  άνθρωποι σαν τον Γιώργο Χατζημάρκο να υπήρχαν προκειμένου να αντικαταστήσουν όλους εκείνους που απλά ζεσταίνουν τις καρέκλες τους στα κλιματιζόμενα γραφεία τους. Ο Χατζημάρκος ήταν και θα συνεχίζει να είναι ευλογία για τον τόπο.

Να δούμε όμως τι έγραψε ο Περιφερειάρχης στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media.

Ο φασισμός της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς, κατακλύζει το διαδίκτυο και με επιμονή προσπαθεί να το μετατρέψει σε ξενιστή του.
Οι “προοδευτικές δυνάμεις” με την αγαπημένη τους κουκούλα, μας προκαλούν να τους μοιάσουμε.
Οχι, ο πειρασμός δεν είναι τόσο μεγάλος που να μας οδηγήσει εκεί.
Τα άπειρα Fake News με τα οποία επιτίθενται οι επαγγελματίες κουκουλοφόροι τους, μας πεισμώνουν για τη συνέχιση του δικού μας αγώνα.
Του αγώνα, που εμείς δίνουμε στο φώς που αυτοί τρέμουν,
Του αγώνα που εμείς δίνουμε με την αλήθεια που αυτοί μισούν,
Του αγώνα που εμείς δίνουμε με το όνομα και το πρόσωπο μας σε κοινή θέα.
Γιατί, αυτό είναι Δημοκρατία

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.