Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στον Έμπονα από Συλλόγους και φορείς

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος στο νησί μας, το Γυμνάσιο με τις Λυκειακές Τάξεις Έμπωνα, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων,  η Δημοτική Κοινότητα Έμπωνας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, συνεργάζονται για μια μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία.

 

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο χώρο του Γυμνασίου, την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, καλώντας όλους τους μαθητές ηλικίας 17 ετών και άνω, καθώς και τους κατοίκους του χωριού και των γύρω περιοχών, να συμμετάσχουν σε αυτό το ευγενές έργο, προσφέροντας βοήθεια σε ασθενείς με σοβαρές παθήσεις, τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Η τακτική εθελοντική αιμοδοσία αντιπροσωπεύει μια πράξη αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και συμβολίζει τον ενεργό ρόλο της κοινωνίας στην προστασία της υγείας και τη συνδρομή προς τους συνανθρώπους που το χρειάζονται.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η προσπάθεια θα σηματοδοτήσει μια ακόμη επιτυχημένη και αλληλέγγυα συγκέντρωση αίματος για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

 

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους συνεργάτες και τους εθελοντές που θα συνεισφέρουν σε αυτήν την πρωτοβουλία για το κοινό καλό.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00