Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στη Ρόδο ο ξαφνικός θάνατος του ξενοδόχου Μάκη Ιντζά ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Semιramis.

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, ο ξενοδόχος Μάκης Ιντζάς, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας δυναμικός επιχειρηματίας και ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στα επιχειρηματικά και κοινωνικά δρώμενα της Ρόδου.

Από admin
0 Σχόλιο

Με ανακοίνωση ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μανώλης Μαρκόπουλος εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια. Ανακοίνωσε επίσης την αναβολή της σημερινής γενικής συνέλευσης της ΕΞΡ.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ολόκληρος ο ξενοδοχειακός κόσμος του νησιού, από τον αδόκητο θάνατο του φίλου, συνεργάτη, επιτυχημένου ξενοδόχου και ειλικρινούς ανθρώπου Βαρθολομαίου (Μάκη) Ιντζά.

Ο θάνατός του από τα πρώτα στοιχεία οφείλεται σε αιφνίδιο καρδιολογικό πρόβλημα. Ο ίδιος ξύπνησε μέσα στον ύπνο αισθανόμενος δυσφορία και αδιαθεσία αλλά δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, πριν οι διασώστες του ΕΚΑΒ φθάσουν στο σημείο για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου, αναμένεται να προσδιοριστούν με την διαδικασία νεκροψία νεκροτομίας που θα γίνει.

Η είδηση του θανάτου του μας συγκλόνισε.

Ως Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναβάλλουμε τη διεξαγωγή της σημερινής Γενικής Συνέλευσης των μελών και η διοίκηση θα συνεδριάσει εκτάκτως ώστε να καθοριστούν και να αποδοθούν τα πρέποντα στην μνήμη του εκλιπόντα.

Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένειά του.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.