Με ανούσιες επιθέσεις στον Περιφερειάρχη θέλει να γίνει βουλευτής ο Μπαράκας

Από admin
0 Σχόλιο

Μερικές φορές δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή ακόμα και να κλάψεις με όσα τραγελαφικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Διαπιστώσαμε την επίθεση του Μέρα 25 στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και αναρωτηθήκαμε τον λόγο της επίθεσης αφου διαβάσαμε τις πέντε πρώτες γραμμές, γιατί παραπάνω δεν χρειάζεται να διαβάσει κάποιος για να καταλάβει.

Με ανούσιες επιθέσεις στον Περιφερειάρχη θέλει να γίνει βουλευτής ο Μπαράκας, η τουλάχιστον αυτό ο ίδιος πιστεύει. Δικαίωμα στο όνειρο έχει ο καθένας θα μου πείτε. Αλλά όταν διεστρέβλώνεις ηθελημένα την πραγματικότητα τότε τα πράγματα είναι επικίνδυνα.

Γνωστός ο Μπαράκας από το παρεάκι που βρίζει και συκοφαντεί χρόνια τώρα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Και πάντα ο γνωστός τυμβωρύχος φιλοξενεί τα κατάπτυστα δελτία του.

Πολιτικός δυστυχώς για κάποιους δεν γίνεσαι.Πολιτικός γεννιέσαι και πρέπει να αποδείξεις αν κατέχεις ή δεν κατέχεις τον τίτλο.

Ο Χατζημάρκος έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα χρόνια και ξέρει και μπορεί να κάνει πολιτική και να αγωνιστεί για το τόπο του.

Και κάτι τελευταίο κύριε Μπαράκα. Βάζετε μπροστά έναν κομματικό φορέα να κάνει επιθέσεις ενώ από πίσω είστε εσείς.

Φερέφωνα ο τόπος δεν χρειάζεται. Εντολείς που ασκούν επιθέσεις επίσης δεν χρειάζεται ειδικά από ένα κόμμα που ποτέ δεν μπόρεσε να προσφέρει τίποτα στα Δωδεκάνησα.

Άντε φιλιά στον Φίλο τον Αντώνη. Ποιο κάτω το βαρέλι της μιζέριας δεν έχει

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.