Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης

by newsroom
0 comment

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβαθμια Εκπαίδευση δίνει τέλος στην αγωνία των συμμετεχόντων στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις και αποτελει την αφετηρία για το νέο ξεκίνημα της νεολαίας μας.

Συγχαίρουμε θερμά τους επιτυχόντες και τις επιτυχουσες στα ΑΕΙ της χώρας μας και μοιραζόμαστε την χαρά που νιώθουν οι ίδιοι,  τα συγγενικά τους πρόσωπα και οι εκπαιδευτικοι τους. Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί δικαίωση των κόπων τους ,  ιδιαίτερα στην εποχή μας που οι μαθητές και οι μαθητριες έζησαν τις δυσκολίες και τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας του covid/19. Συγχαίρουμε ιδιαιτέρως όλους τους νέους και όλες τις νέες των νησιών του Ν.Αιγαίου(Δωδεκάνησα και Κυκλαδες )που συμμετείχαν στη διεκδικηση για  “μετάβασης τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση . Ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες!

 

Ευχές για καλή πορεία στη ζωή τους και την προτροπή να μην απογοητεύονται   και να συνεχίσουν να αγωνίζονται  απευθύνουμε  και  σε  όσους/ες  δεν κατάφεραν να εισαχθούν  στα  Ελληνικά  Πανεπιστήμια. Μπορεί να έχασαν προσωρινά μια μάχη όμως ο αγώνας για  “κατάκτηση της γνώσης” και ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται και  επιβάλλει να συνεχίσουν τις προσπάθειες  τους.

Οι ευκαιρίες υπάρχουν και μπορούν να τις αξιοποιήσουν!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

και οι συνεργάτες του

του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ”

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news