Με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Δωδεκανήσου συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη

Από admin
0 Σχόλιο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.)/Παρ. Δωδεκανήσου, είχε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Φτακλάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη της Ένωσης ενημέρωσαν την κα Φτακλάκη σχετικά με τις δραστηριότητές τους καθώς και τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα αιτήματα των απόστρατων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, με αφορμή και τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν έξω από το ΥΠΕΘΑ, τα οποία αφορούν στην ενίσχυση του ΜΤΣ με έσοδα σύμφωνα με προτάσεις που έχουν υποβληθεί εδώ και μια 10ετία, την καταβολή αναδρομικών για όλα τα έτη της παράνομης κράτησης στα μερίσματά από την εφαρμογή του Ν.4093 και όχι μόνο για 2 έτη, όπως έχει πρόσφατα ψηφιστεί και την κατάργηση της πρόσφατης ΚΥΑ για το ΒΟΕΑ των τέκνων και επανεξέταση του θέματος.
Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Δωδεκανήσου κάλεσε την κα Φτακλάκη να σταθεί αρωγός για την επίλυση των προβλημάτων τους, παραδίδοντάς της και υπόμνημα με τα αιτήματά τους αναλυτικά.
Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, από την πλευρά της, μετά από διεξοδική συζήτηση, δεσμεύτηκε να αναδείξει τα θέματα προς την επίλυσή τους.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.