Με τον Πρόεδρο Ηλία Τσέρκη και τον Γραμματέα Μιχάλη Βολονάκη του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, συναντήθηκε ο Παναγιώτης Κουνάκης.

Από admin
0 Σχόλιο

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης  έγινε αναφορά σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Ι.Σ.Ρ.

Όπως επισήμανε ο κ. Π. Κουνάκης, στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης κατά την περίοδο της πανδημίας,  ο Ιατρικός Σύλλογος συνέβαλε τα μέγιστα στην ορθή αντιμετώπισή της, προκειμένου να επιτευχθούν τα  καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα, όπως άλλωστε απεδείχθη, γεγονός που καταδεικνύει ότι θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά  υπόψιν η άποψη των ειδικών σε όλες τις περιπτώσεις.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν στο Ε.Σ.Υ. και τόνισε την ανάγκη να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς, προκειμένου να περιλαμβάνουν τα νησιά της Δωδεκανήσου στις επιλογές τους, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα  κενά που υπάρχουν.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην ανάγκη ικανοποίησης του πάγιου αιτήματος των κατοίκων της Ρόδου που αφορά στην αναβάθμιση του Νοσοκομείο “Ανδρέας Παπανδρέου” σε πανεπιστημιακό και τη δημιουργία ακτινοθεραπευτικού τμήματος. Ένα σημαντικό εγχείρημα που θα βοηθήσει, όπως υπογράμμισε, στη μείωση της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας, οι οποίοι αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και να μετακινούνται σε άλλες πόλεις, για να υποβληθούν σε ακτινοβολίες και να παλέψουν για την ζωή τους, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ελλείψεις που υπάρχουν στο  δημόσιο σύστημα υγείας , απηύθυνε για ακόμα μια φορά κάλεσμα, προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους κυβερνητικούς εκπροσώπους της Δωδεκάνησου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας στα νησιά,  πάντα με την καθοδήγηση και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο.

«Πρωταρχικό μέλημα για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για εμένα προσωπικά, αποτελεί η παροχή ισότιμης υγειονομικής φροντίδας  προς όλους τους πολίτες της χωράς» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουνάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.