Μητσοτάκης: Η έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου θα είναι ακόμα καλύτερη από την εξαιρετική περσινή χρονιά.

Από admin
0 Σχόλιο

Περνάω στην έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, που εάν επιβεβαιωθούν οι ενδείξεις που έχουμε μέχρι τώρα, θα είναι ακόμα καλύτερη από την εξαιρετική περσινή χρονιά. Το 2022 είχαμε ρεκόρ εσόδων αλλά και 10% αύξηση της κατά κεφαλήν δαπάνης από 564 ευρώ το 2019 σε 619 ευρώ το 2022. Αυτό σημαίνει ότι προσελκύουμε πλέον πιο ποιοτικό τουρισμό που ξοδεύει περισσότερα χρήματα στη χώρα μας.

Έχουμε καταφέρει να διευρύνουμε την τουριστική σεζόν και τώρα στις προτεραιότητες μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, με την προστασία των προορισμών μας, ειδικά κάποιων εμβληματικών προορισμών οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή κάτω από μεγάλη πίεση. Θα ανακοινώσουμε σύντομα τις παρεμβάσεις μας όπως και παρεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη σε εργατικό δυναμικό, γεγονός βεβαίως που έχει να κάνει με το δίκαιο αίτημα για καλύτερους μισθούς και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Γιατί δεν θα κουραστώ να το λέω: όλοι πρέπει να έχουν μέρισμα επιτυχίας από την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος.

Θα κλείσω τον σημερινό απολογισμό θυμίζοντας ότι μέχρι το Μεγάλο Σάββατο ισχύουν τα δύο νέα Καλάθια που δημιουργήσαμε, του Πάσχα και των Νονών, που προσφέρουν χαμηλότερες τιμές ώστε να έχουν όλοι οι συμπολίτες μας την ευκαιρία να γιορτάσουν αυτές τις μέρες.

Ελπίζω να βρήκατε στην ανάρτηση αυτή κάτι που σας ενδιέφερε. Μπορεί να έχουν κερδίσει τη δημοσιότητα οι συζητήσεις για τις εκλογές και να τραβάνε τα φώτα οι διαφωνίες των κομμάτων, αλλά εμείς έχουμε καθήκον να συνεχίζουμε να παράγουμε έργο προς όφελος των πολιτών μέχρι την τελευταία μέρα. Σας ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς για τον χρόνο που αφιερώνετε να διαβάσετε τον απολογισμό αυτό.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.