Νάσος Ρόγκας προς Δημήτρη Γάκη: Ανακαλώ κάθε σημείο της υπαγορευμένης συγνώμης. Ο λόγος στην δικαιοσύνη.

by newsroom
0 comment

Αυτά τα λίγα χρόνια που υπάρχει η Πρώτη Έκδοση της Ρόδου έχουμε έμπρακτα αποδείξει ότι όταν κάνουμε λάθος έχουμε την δύναμη να βγούμε και να πούμε ναι κάναμε λάθος.

Στην Περίπτωση του Δημήτρη Γάκη ποιον προσβάλαμε; Τον Δημήτρη Γάκη  που δέχθηκε την οργή του προέδρου του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου κ. Παναγιώτη Εγγλέζου για όσα ο ίδιος έγραψε για την σύμβαση των εργαζομένων στον τουρισμό;

Με έθιξες φώναζε ο Γάκης αυτό που είπα να κάνουμε πενηνταράκια την σύμβαση των εργαζομένων εννοούσα να την αναλύσουμε.

Ποια ανάλυση είδε ο Παναγιώτης Εγγλέζος στο κατάπτυστο κείμενο του και αναγκάστηκε να παρέμβει;

Έγραψες ότι προσβάλω τον τουρισμό πότε το έκανα;

Τόσα χρόνια που οι εργαζόμενοι εξαθλιωμένοι, κακοπληρωμένοι, κακοποιημένοι ο κ. Δημήτρης Γάκης που ήταν να γράψει για τα πενηνταράκια; Που ήταν να τα αναλύσει;  Πόσες καταγγελίες για κακοποίηση εργαζομένων είδαν το φως της Δημοσιότητας δίχως ο κύριος Γάκης να γράψει μισή λέξη για αυτούς στο προσωπικό του προφίλ στα Social Media.

Πουθενά δεν ήταν και αυτός και το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί.

Ο σύλλογος των ξενοδοχοϋπαλλήλων με την ένωση ξενοδόχων δώσανε στους εργαζόμενους Πενηνταράκια …… κοινώς πενταροδεκάρες σύμφωνα με όσα ο Δημήτρης Γάκης γράφει. Για αυτό και υπήρξε άμεση αντίδραση του προέδρου του εργατικού κέντρου Παναγιώτη Εγγλέζου. Δεν υπήρχε περίπτωση κείμενα εξυπηρετούμενα που βλάπτουν τον εργαζόμενο ο Παναγιώτης Εγγλέζος να τα αφήσει αναπάντητα.

Σήμερα αποφάσισε να δείξει πόση δημοκρατία έχει μέσα του ειδικά απέναντι στην δημοσιογραφία. Προφανώς γέρνει σε αυτά που η ευρωπαϊκή ένωση τόνισε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας σχετικά με το πόση ελευθερία έχουν οι δημοσιογράφοι να λένε και να εκφράζουν την άποψη τους.

Πράγματι δέχτηκα μέσω τρίτων και όχι από τον Δημήτρη Γάκη ενοχλήσεις γιατί ήταν ιδιαίτερα επικριτικό το κείμενο μου. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του είπα Δημήτρη έχεις δίκιο το κείμενο είναι πολύ επικριτικό θα διορθώσω. Η λέξη ηλίθιος ήταν λάθος από μέρους μου.

Θα γράψεις μου λέει αυτά που θέλω εγώ, ότι δηλαδή προσέβαλλες την τιμή, την υπόληψη μου και την αξιοπρέπεια μου αλλιώς θα σε οδηγήσω στα δικαστήρια. Του λέω σε κάλεσα για να σου πω ότι το κείμενο αφαιρέθηκε και με απειλείς με δικαστήρια; Όχι θα γράψεις μου απάντησε επιτακτικά ότι προσέβαλλες  την τιμή, την υπόληψη μου και την αξιοπρέπεια μου αλλιώς θα σε οδηγήσω στα δικαστήρια.

Δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση αν και ενοχλήθηκα πολύ από την στάση του ικανοποίησα το αίτημα του. Σήμερα το πρωί δέχθηκα ακόμα ένα τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Γάκη. Θα αφήσεις την συγνώμη που έγραψες για εμένα δύο ημέρες κεντρικό θέμα στην πρώτη έκδοση αλλιώς θα σου κάνω αγωγή και μήνυση μου είπε.

Ανακάλεσα αμέσως το κείμενο της υπαγορευμένης συγνώμης προς το πρόσωπο του. Τον προκαλώ να πάμε στα δικαστήρια και εκεί θα αποδειχθεί αν του προσέβαλα την τιμή, την υπόληψη, την αξιοπρέπεια και όλα όσα θελήσει να σκεφτεί μέχρι τότε.

Αν κάποιος σήμερα πρέπει να νιώθει ότι τπυ έχουν προσβάλει την τιμή, την αξιοπρέπεια, την υπόληψη του είναι ο εργαζόμενος στον τουρισμό από το κατάπτυστο κείμενο του. Ένα κείμενο που προσβάλει τον εργαζόμενο και για αυτό προκάλεσε την οργή του προέδρου του εργατικού κέντρου Παναγιώτη Εγγλέζου.

Ανακαλώ κάθε γραμμή της υπαγορευμένης συγνώμης που ζήτησα και τον προκαλώ να πάμε δικαστικά.

Αυτοί που προσπαθούν να θάψουν την δημοσιογραφία με κάθε τρόπο, τους υπενθυμίζω ότι είναι πολύ… σκληρή για να πεθάνει.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news