Νίκος Πίτσης: Τι να πει κανείς για αυτές τις εικόνες.Τα ίδια και τα ίδια

by newsroom
0 comment

Τι να πει κανείς για αυτές τις εικόνες.Τα ίδια και τα ίδια.

Πριν λίγα χρόνια με μηχανήματα της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου με πρόεδρο τον Τσαμπίκο Ποδιώτη (συμμαθητές από μικροί) καθαρίσαμε το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται στην Κρεμαστή ,κάτω από τον παλιό επαρχιακό δρόμο για το αεροδρόμιο δίπλα από το ποτάμι.

Πριν λίγο καιρό καθαρίστηκε μετά από τα έντονα και δικαιολογημένα παράπονα προς τους υπαίτιους από τον τωρινό τοπικό πρόεδρο Μιχάλη Δράκο τα οποία καθαρίστηκαν με την ευγενική προσφορά δωρεάν για το χωριό μας ,τον φίλο Κατσουράκη Χρήστο που δέχτηκε και κριτική επειδή προσφέρθηκε και το έκανε και δωρεάν για το χωριό του.

Μερικές ημέρες πριν με δημόσια ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραμαρίτης έδειξε με βίντεο κάποιους να πετάνε σε ρέμα μπάζα και αντικείμενα.Το πρόστιμο που επιβλήθηκε την επόμενη ημέρα ήταν 1000 ευρώ.

Εγώ ο ίδιος το παρέδωσα στον υπαίτιο .Ζήτησε συγνώμη για την πράξη του ,τα μάζεψε και περιμένει να τον ειδοποιήσω να το πληρώσει άμεσα.Αν ξεσπάσει φωτιά στο συγκεκριμένο σημείο θα μας φταίει ο Δήμος , οι υπάλληλοι, η περιφέρεια κτλ. εμείς που τα πετάμε κρυφά και αντί να πάρουμε τηλέφωνο την υπηρεσία να έρθει έξω από το σπίτι μας να πάρει αυτόν τον καναπέ ,τον φορτώνουμε βράδυ και τον φέρνουμε να τον πετάξουμε στον ποταμό.

Επειδή το θράσος μερικών είναι πολύ μεγάλο ,υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιμετωπιστούν.Θα πρέπει οι τοπικοί πρόεδροι με τις Δ/νσεις τους να προμηθευτούν κάμερες που χρησιμοποιούν οι φυσιολάτρες ακόμα και οι κυνηγοί οι οποίες λειτουργούν με αλκαλικές μπαταρίες και με κάρτα μνήμης και να τις τοποθετήσουν κρυφά σε αυτά τα απόμερα μέρη που λειτουργούν με αισθητήρα κίνησης.

Μόλις αντιληφθούν κίνηση τραβάνε φωτογραφίες καθαρά ακόμα και το βράδυ.Σε όλα σχεδόν τα χωριά υπάρχουν 3 με 4 τέτοιες χωματερές , να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.Μια φωτογραφία ενός παραβάτη είναι πρόστιμο 1000 ευρώ.

Με 5 έξυπνους τέτοιους κυρίους ο Δήμος Ρόδου θα εισπράξει 5000 χιλιάδες με αποδείξεις αυτές τις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news